Gratulacje [emoji173]Witajcie dziewczyny właśnie zrobiłam test i taki prezent na nowy rok Zobacz załącznik 929224
reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Dziewczyny, tez macie taki problem z cera?
Ja wyglądam jak nastolatka, powychodzilo mi tyle pryszczy nie mogę na siebie patrzeć w lustrze [emoji23][emoji23]
Ja wyglądam jak nastolatka, powychodzilo mi tyle pryszczy nie mogę na siebie patrzeć w lustrze [emoji23][emoji23]
moniczka2609
Nie teraz to następnym razem kiedyś się udaja dostalam @ więc test nie kłamał.
Klauduśka23
ja dostalam @ więc test nie kłamał.
Szkoda oby kolejny cykl okazał się szczęśliwy!! [emoji8]
Dzień dobry
@moniczka2609 Gratuluję
@Klauduśka23 ja za to mam cerę sucha jak pieprz , pryszczy nigdy nie miałam ,za to nie raz schodziła mi skóra .. Nie wiem co lepsze
Ja nadal nie mam okresu.. więc ciągle nadzieja jest.
Idę jedzonko szykować dopóki mi sie jeszcze chcę
@Aneta.sz powodzenia następnym razem ... Uda się , ja jeszcze czekam
@moniczka2609 Gratuluję
@Klauduśka23 ja za to mam cerę sucha jak pieprz , pryszczy nigdy nie miałam ,za to nie raz schodziła mi skóra .. Nie wiem co lepsze
Klauduśka23
Powinnaś mócbo każdy z linkiem może wg ustawień. Czy wchodzisz z telefonu? Jeśli tak to czy masz aplikację Arkusze Google?
Ok, udało się [emoji3]
Klauduśka23
Dzień dobry
@moniczka2609 Gratuluję
Mi czasem przed okresem wyskoczył jeden, no góra dwa. A teraz jakaś tragedia [emoji23] mąż wciąż się ze mnie nabija [emoji23]
reklama
dzięki za miłe słowa nie martwie się chciaż się cieszyłam że tak z zaskoczenia będzie bo nie planowalismy jeszcze 3 dziecka, a raczej planowaliśmy zacząc starania za jakieś 3 m-ce. przy poprzednich ciążach udawało się w 1 cyklu i troszkę liczę że tym razem też tak będzie. życzę wam wszystkim spokojnej ciąży i bez mdłości