Koko88
Fanka BB :)
A NIFTY wyszło super i jeszcze płeć została określonaA jak wyszły te z Holandii ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A NIFTY wyszło super i jeszcze płeć została określonaA jak wyszły te z Holandii ?
Dziewczyny Wy na prawdę już myślicie o wózkach, ubraniach i innych rzeczach dla dziecka? Przecież to tak wcześnie i różnie może być. Oczywiście nikogo nie neguje ale ja jestem w 13 tc i nawet nie myślę żeby coś kupić. Dopiero w okolicach 7 miesiąca będę robić wyprawkę. Bardziej myślę teraz o sobie żeby mieć jakieś dresy itd jakbym wylądowała nagle w szpitalu.
Trzeba myslec pozywtywnie, chyba nie mam sily juz wchodzic na to forum bo tu caly czas dół. Sorki moze wpadne pozniej
AAAA kurde ile stresu ;/ dobrze że wszystko okA NIFTY wyszło super i jeszcze płeć została określona
oj, pewnie o mnie chodziło, bo ja jestem taki jeden wielki dół, który papla bzdury i smutyNo coś ty ja po drugich prenatalnych coś może zacznę myśleć. A jak będzie druga córka to w sumie nic nie muszę kupować ale te wózki mi się wyświetliły ostatnio i tak jakoś temat wszedł na luźno
serio? Ja tego doła tu nie widzę ale może ślepa jestem od hormonów
Ja widzę wspierające się kobiety, które dzielą się codziennością i ciążowymi rzeczami :*
Ja Cię trochę czytam i Ty musisz się ogarnąć dziewczyno bo schizy dostaniesz. Zapisz się gdzieś na jakieś zajęcia dla ciężarnych typu piłki czy coś w tym stylu. Może jakaś dobra książka Cię odizoluje od tego myślenia.oj, pewnie o mnie chodziło, bo ja jestem taki jeden wielki dół, który papla bzdury i smuty
oj, pewnie o mnie chodziło, bo ja jestem taki jeden wielki dół, który papla bzdury i smuty
Wiem i orientuje się w tych standardach, ale przekonana, że w Polsce wszystko sie lekceważy to trochę szok przeżyłam. Oby żadnej z Nas depresja nie dotknęła. Cieszmy się dziewczyny tym stanem@Martitka5 Jest o tym głośno, nawet kampanię w tv puszczają to się nazywa depresja.....
Że kobiety w ciąży już na nią zapadają, a później baby blues itp
Dlatego mają obowiązek pytać co i jak[emoji4]