reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Najchętniej cole ale muszę ograniczyć bo to szkodzi hehe później herbatę z cytryną i tyle na widok wody mi słabo :(
Nooo cola wymiata wszystko heheh. Ja wczoraj dwie szklanki wypiłam i miałam taki wyrzut sumienia i obiecałam sobie ze już nie pije. Ja mam taka aplikacje zdrowe żywienie i skanuje kody kreskowe i coli strach pic. Tyle ze bardzo się chce. W poprzedniej ciąży jak popijam trochę to mały cała noc skakał w brzuchu aż się bałam

reklama
Najczęściej soki. Później woda, herbata. Kawę raz dziennie. Tylko, że mnie nie mdli więc pije to co mam pod ręką [emoji5]
Zazdroszczę. Mnie odrzuca na większość napojów. Lubię herbatę a teraz fuuu mam chyba z 30 różnych smaków i wszystko nie pasi, to samo soki woda. Dziś kubusie pije i jakoś ok albo może powoli będzie mijać. Szału nie ma ale może deczko lepiej.

Ja to soki kubusie dziś wypróbowane i nie zygam. Mam taka ochotę na ta kawe. A mleko roślinne to jakie? Bo kupiłam ostatnio kokosowe w rossmanie zdaje się fajnie wyglądało ale otworzyłam i przezroczyste takie fuuu wylałam
Nie wiem jakie są dobre bo ja cały rok na diecie bez bmk piłam tylko kokosowe;) spróbuj sojowe,kiedyś piłam i chyba było spoko

U mnie jeszcze zimną wodą z cytryną ale musi być lodowata bo inaczej nie wejdzie :)
No też dlatego chcę ta cole odrzucić już trzy dni nie piłam ale ciągnie do niej jak nie wiem może dlatego że od trzech lat nie miałam jej w ustach hehe :D

Czytam Was dzisiaj cały dzień i nie wiem co napisać znowu mam gorszy dzień, cukry są w porządku więc wymyśliłam sobie że z maluchem coś źle skoro cukry są spoko...
A co do picia, ja tylko wodę bo po sokach herbacie skacze mi cukier... już nie mówiąc o coli :(

Ja soki i woda plus kawa zbożowa orkiszowa :)
a z herbaty to rumianek z gruszką albo melisa z truskawką z lidla :) tanie a dobre i raczej zdrowe.

Czytam Was dzisiaj cały dzień i nie wiem co napisać znowu mam gorszy dzień, cukry są w porządku więc wymyśliłam sobie że z maluchem coś źle skoro cukry są spoko...
A co do picia, ja tylko wodę bo po sokach herbacie skacze mi cukier... już nie mówiąc o coli :(

Mam to samo, cukier mi się unormowal, puls dziś tylko 65 a zawsze miałam koło 100, więc już się denerwuje że to niemożliwe że samo się wszystko unormowalo. Jutro mam prenatalne i już swiruje także doskonale Cię rozumiem

Mam to samo, cukier mi się unormowal, puls dziś tylko 65 a zawsze miałam koło 100, więc już się denerwuje że to niemożliwe że samo się wszystko unormowalo. Jutro mam prenatalne i już swiruje także doskonale Cię rozumiem
Ja mam wizytę 7 marca a prenatalne 11 marca więc jeszcze muszę poczekać i bardzo się stresuje :o

Nie wiem jakie są dobre bo ja cały rok na diecie bez bmk piłam tylko kokosowe;) spróbuj sojowe,kiedyś piłam i chyba było spoko
A jakie kupujesz kokosowe. Ja dwa razy kupiłam i albo coś nie tak albo mi po prostu nie szło. Ja bym chciała takie białe gęste mam ochotę na takie cudo hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie jeszcze zimną wodą z cytryną ale musi być lodowata bo inaczej nie wejdzie :)
No też dlatego chcę ta cole odrzucić już trzy dni nie piłam ale ciągnie do niej jak nie wiem może dlatego że od trzech lat nie miałam jej w ustach hehe :D
U mnie tez wszystko z lodówki lepiej idzie. Ja tez unikałam coli przed ciąża i tylko wodę piłam a teraz po wodzie mam aż dreszcze i zrywy żołądka idzie mi tylko mocno gazowana ale tez już dość

Do góry