reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

@czarnulka28 te kluski nazywają sie „szare” lub „przecieraki” łatwo sie je robi bo ściera kilka ziemniaczkow na tarce, odsączamy z wody potem mieszamy ze skrobia co została i dodajemy sol pieprz make i kładziemy na wrzątek :D ja okraszam tłuszczykiem z cebulka i posypuje twarogiem są meeeeega tylko wczoraj trochę przesadziłam z ilością i nie dałam rady reszty ugotować miałam zamiar zamrozić ale padłam na ból głowy dzisiaj po pracy będę musiała dokończyć :)

Pytanko mam do Was, moje ósemki jeszcze nie wyszły ale w ciąży wyjątkowo mnie męczą i chyba usiłują sie wydostać :( nie biorę nic przeciwbólowego ale chyba sie to skończy usunięciem ich :( te z waśń co usuwały to robiliście to na NFZ czy prywatnie?

reklama
Hey laseczki my z córką już gotowe za pół h wyjeżdżamy do szpitala na zabieg córka będzie miała usuwany mięczak zakaźny a ja się strasznie denerwuje :( trzymajcie kciuki za moją mała :*

@czarnulka28 te kluski nazywają sie „szare” lub „przecieraki” łatwo sie je robi bo ściera kilka ziemniaczkow na tarce, odsączamy z wody potem mieszamy ze skrobia co została i dodajemy sol pieprz make i kładziemy na wrzątek :D ja okraszam tłuszczykiem z cebulka i posypuje twarogiem są meeeeega tylko wczoraj trochę przesadziłam z ilością i nie dałam rady reszty ugotować miałam zamiar zamrozić ale padłam na ból głowy dzisiaj po pracy będę musiała dokończyć :)

Pytanko mam do Was, moje ósemki jeszcze nie wyszły ale w ciąży wyjątkowo mnie męczą i chyba usiłują sie wydostać :( nie biorę nic przeciwbólowego ale chyba sie to skończy usunięciem ich :( te z waśń co usuwały to robiliście to na NFZ czy prywatnie?
W ciąży nikt Ci zęba nie wyrwie. Przynajmniej mi nikt nie chciał wyrwać w poprzedniej ciąży [emoji39] Kazali się zgłosić po porodzie . A też mi ósemka przeszkadzała, bo w ciazy zaczęła się mega psuć, ale tylko ja trochę "naprawili " zeby nie bolała. No i po porodzie byłam się pozbyć.

Ja już się szykuje powoli to wyjazdu. Jeszcze tylko śniadanko ząbki i jadę na prenatalne [emoji3]
Trzymam kciuki za wizyty, dajcie znać po. Ja przez te 1,5 tyg będe 3 razy oglądać dzidzisia, w piątek byłam na pilnej wizycie bo plamiłam w tym tyg mam u swojego i chce już iść na l4 a w przyszły pon prenatalne. Czekam tylko do nich i mam nadzieje, że potem już tak naprawde zaczne cieszyć się tą ciążą.:):)

Dziewczyny kciuki za wizyty!!! :D a ja już pojutrze :) tak jak wiele z was, będziemy razem wizytować :D
Dzieć w przedszkolu po długiej przerwie, bardzo niechętnie poszedł.. a ja ogarniam dom i zabieram się do pracy :)

reklama
@jurkovska ja miałam usuwane prywatne, ale to było z 15 lat temu, gdy byłam jeszcze w gimnazjum.

@Mamadwojki27 mięczak zakaźny to nic strasznego, też się z tym bawiliśmy, inne sposoby nie przyniosły skutku, że zdecydowałaś się na zabieg? Dużo ich ma? Moja miała kilka na rękach i nogach i obyło się bez wycinania

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Do góry