reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Najchętniej cole ale muszę ograniczyć bo to szkodzi hehe później herbatę z cytryną i tyle na widok wody mi słabo :(
Nooo cola wymiata wszystko heheh. Ja wczoraj dwie szklanki wypiłam i miałam taki wyrzut sumienia i obiecałam sobie ze już nie pije. Ja mam taka aplikacje zdrowe żywienie i skanuje kody kreskowe i coli strach pic. Tyle ze bardzo się chce. W poprzedniej ciąży jak popijam trochę to mały cała noc skakał w brzuchu aż się bałam

reklama
Najczęściej soki. Później woda, herbata. Kawę raz dziennie. Tylko, że mnie nie mdli więc pije to co mam pod ręką [emoji5]
Zazdroszczę. Mnie odrzuca na większość napojów. Lubię herbatę a teraz fuuu mam chyba z 30 różnych smaków i wszystko nie pasi, to samo soki woda. Dziś kubusie pije i jakoś ok albo może powoli będzie mijać. Szału nie ma ale może deczko lepiej.

Ja to soki kubusie dziś wypróbowane i nie zygam. Mam taka ochotę na ta kawe. A mleko roślinne to jakie? Bo kupiłam ostatnio kokosowe w rossmanie zdaje się fajnie wyglądało ale otworzyłam i przezroczyste takie fuuu wylałam
Nie wiem jakie są dobre bo ja cały rok na diecie bez bmk piłam tylko kokosowe;) spróbuj sojowe,kiedyś piłam i chyba było spoko

U mnie jeszcze zimną wodą z cytryną ale musi być lodowata bo inaczej nie wejdzie :)
No też dlatego chcę ta cole odrzucić już trzy dni nie piłam ale ciągnie do niej jak nie wiem może dlatego że od trzech lat nie miałam jej w ustach hehe :D

Czytam Was dzisiaj cały dzień i nie wiem co napisać znowu mam gorszy dzień, cukry są w porządku więc wymyśliłam sobie że z maluchem coś źle skoro cukry są spoko...
A co do picia, ja tylko wodę bo po sokach herbacie skacze mi cukier... już nie mówiąc o coli :(

Ja soki i woda plus kawa zbożowa orkiszowa :)
a z herbaty to rumianek z gruszką albo melisa z truskawką z lidla :) tanie a dobre i raczej zdrowe.

Czytam Was dzisiaj cały dzień i nie wiem co napisać znowu mam gorszy dzień, cukry są w porządku więc wymyśliłam sobie że z maluchem coś źle skoro cukry są spoko...
A co do picia, ja tylko wodę bo po sokach herbacie skacze mi cukier... już nie mówiąc o coli :(

Mam to samo, cukier mi się unormowal, puls dziś tylko 65 a zawsze miałam koło 100, więc już się denerwuje że to niemożliwe że samo się wszystko unormowalo. Jutro mam prenatalne i już swiruje także doskonale Cię rozumiem

Mam to samo, cukier mi się unormowal, puls dziś tylko 65 a zawsze miałam koło 100, więc już się denerwuje że to niemożliwe że samo się wszystko unormowalo. Jutro mam prenatalne i już swiruje także doskonale Cię rozumiem
Ja mam wizytę 7 marca a prenatalne 11 marca więc jeszcze muszę poczekać i bardzo się stresuje :o

Nie wiem jakie są dobre bo ja cały rok na diecie bez bmk piłam tylko kokosowe;) spróbuj sojowe,kiedyś piłam i chyba było spoko
A jakie kupujesz kokosowe. Ja dwa razy kupiłam i albo coś nie tak albo mi po prostu nie szło. Ja bym chciała takie białe gęste mam ochotę na takie cudo hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie jeszcze zimną wodą z cytryną ale musi być lodowata bo inaczej nie wejdzie :)
No też dlatego chcę ta cole odrzucić już trzy dni nie piłam ale ciągnie do niej jak nie wiem może dlatego że od trzech lat nie miałam jej w ustach hehe :D
U mnie tez wszystko z lodówki lepiej idzie. Ja tez unikałam coli przed ciąża i tylko wodę piłam a teraz po wodzie mam aż dreszcze i zrywy żołądka idzie mi tylko mocno gazowana ale tez już dość

Do góry