reklama
@joasia000123 Gratuluję i WITAMY piękne kreski
Z tego co się orientuję to wg listy jak narazie ja jestem z was najstarszaja będę miała 31 jak urodzę....co prawda 2 dziecko, po 9 latach, więc tak jakby to była moja 1 ciaza
Z tego co się orientuję to wg listy jak narazie ja jestem z was najstarszaja będę miała 31 jak urodzę....co prawda 2 dziecko, po 9 latach, więc tak jakby to była moja 1 ciaza
1016lew
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, obserwuję Was już od tygodnia i zastanawiam się czy dołączyć do tak zgranej już grupy To moja pierwsza ciąża, nie będę ukrywać wieku, choć teraz mam dwójkę z przodu, urodzę już z trójką. Wiem, wiem, na pierwsze dziecko trochę późno. Wstępnie mam termin 8, ale ponieważ mam przeróżne cykle (i to m.in. było przeszkodą zajścia wcześniej), może się okazać, że będzie inaczej.
Strasznie jestem zdezorientowana. Pracę mam bardzo stresującą, więc gin dała mi od razu zwolnienie i duphaston do łykania. Mogę dołączyć do Was?
Hej ja tez pierwsza ciąża
Witam Was dziewczyny. Również będę wrześniową mamą (mam taką nadzieję). Termin wypada mi na 09.09. Niestety jest to ciąża wysokiego ryzyka (mam za sobą już 3 straty, w tym jedna ciąża pozamaciczna). Od tygodnia biorę duphaston i jestem na zastrzykach z heparyny, ale jestem dobrej myśli. Tydzień temu byłam na wizycie i był widoczny pęcherzyk w macicy i teraz z niecierpliwością czekam na wizytę 21.01 żeby usłyszeć serduszko. Na szczęście mam już 7-letnią córeczkę A co do wieku to w tym momencie ja jestem najstarsza
@Paula0606 Witamy
Coraz nas tu więcej :-)
uff...ulżyło mi hehe...
Będzie dobrze ja duphaston biorę od wczoraj...
Coraz nas tu więcej :-)
uff...ulżyło mi hehe...
Będzie dobrze ja duphaston biorę od wczoraj...
jurkovska
Hejka jestem tu nowa, termin 2.09.2019 Pierwsza ciąża jestem lekko spanikowana ale chcieliśmy. Zaskoczyło nas tylko to że za pierwszym strzałem się udało Po czytaniu że ludzie starają się po rok-dwa lata nie spodziewałam się, że tak szybko zostanę mamą
@jurkovska Witamy i gratulacje
Ann89
Witaj ale ładne krechy [emoji7]
reklama
moniczka2609
Super powitać kolejną mamuśkę [emoji16]Hejka jestem tu nowa, termin 2.09.2019 Pierwsza ciąża jestem lekko spanikowana ale chcieliśmy. Zaskoczyło nas tylko to że za pierwszym strzałem się udało Po czytaniu że ludzie starają się po rok-dwa lata nie spodziewałam się, że tak szybko zostanę mamą