Anastazja35x
Fanka BB :)
Udanych wizyt dziewczyny [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na mnie zawsze działają jabłka, ale pewnie kazdy organizm inaczej reaguje. Tez niestety teraz mam takie problemy.Dziewczynki udanych wizyt [emoji8] już nie mogę doczekać się sprawozdań
Znacie jakieś sposoby na zaparcia? Zaraz pęknę a w łazience po to ostatni raz byłam w weekend
Już wszystkiego spróbuję [emoji23] mi zawsze pomagała kapusta, a teraz kompletnie nicNa mnie zawsze działają jabłka, ale pewnie kazdy organizm inaczej reaguje. Tez niestety teraz mam takie problemy.
Ostatnio zrobilam sobie sałatke owocową, jak sie nie myle to tez kiwi ma dzialanie lekko przeczyszczajace. Mi na szczęście pomogło.Już wszystkiego spróbuję [emoji23] mi zawsze pomagała kapusta, a teraz kompletnie nic
Nie wiem, czy pijasz kawe, ale probowalas?Dziewczynki udanych wizyt [emoji8] już nie mogę doczekać się sprawozdań
Znacie jakieś sposoby na zaparcia? Zaraz pęknę a w łazience po to ostatni raz byłam w weekend
Raz na jakiś czas czarną sypaną, bo często mnie odrzuca na sam zapach. O ukochanym latte czy kawie z ekspresu juz nawet nie marzę bo źle to się kończy [emoji24] a przed ciążą potrafiłam z 5 kaw wypić. I nigdy też nie miałam problemu z zaparciami.Nie wiem, czy pijasz kawe, ale probowalas?
Ale to wlasnie o tym mowie. Na zaparcia mojej przyjaciolce (ja na szczescie nie mam) pomaga kilka lykow kawyRaz na jakiś czas czarną sypaną, bo często mnie odrzuca na sam zapach. O ukochanym latte czy kawie z ekspresu juz nawet nie marzę bo źle to się kończy [emoji24] a przed ciążą potrafiłam z 5 kaw wypić. I nigdy też nie miałam problemu z zaparciami.