moniczka2609
Fanka BB :)
Żebyś się nie przejadła kochana [emoji23][emoji23] wychodź z tamtad [emoji6]Takie mam dziś pyszne śniadanko Zobacz załącznik 942390
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żebyś się nie przejadła kochana [emoji23][emoji23] wychodź z tamtad [emoji6]Takie mam dziś pyszne śniadanko Zobacz załącznik 942390
No palce lizać [emoji23]Takie mam dziś pyszne śniadanko Zobacz załącznik 942390
Powodzenia kochana trzymamy kciukiJa też bym chciała aby mój ze mną był, ale jak narazie zawsze jest w pracy , jak wszystko będzie ok to na prenatalne powiedział, że weźmie sobie wolne i ze mną pojedzie.
Dziewczynki która dziś wizytuje? Ja mam o 10.20 proszę o trzymanie za nas kciuków dziś 9+6 więc dzidzia powinna być już duża.
Mam pytanko chyba do dory z tego co pamiętam, jaki jest koszt takiego porodu sn w prywatnej klinice? Też zastanawiam się nad położną ale to moje pierwsze dzieciątko i nie mam pojęcia do kogo z tym uderzyć
W Warszawie w granicach 9-16 k za cesarkę (bo ja nie moge miec naturalnego, wiec nie sprawdzalam innych, ale podejrzewam, ze połowa tej kwoty). Ale są super kliniki poza Warszawa (ja bede rodzic w miescie rodzinnym, oddalonym od warszawy poltorej h drogi) i tam porod bedzie mnie kosztowal 3,5 k, a kazda wizyta co miesiac koszuje 180 zl (w tym badanie ginekologiczne i USG).Ja też bym chciała aby mój ze mną był, ale jak narazie zawsze jest w pracy , jak wszystko będzie ok to na prenatalne powiedział, że weźmie sobie wolne i ze mną pojedzie.
Dziewczynki która dziś wizytuje? Ja mam o 10.20 proszę o trzymanie za nas kciuków dziś 9+6 więc dzidzia powinna być już duża.
Mam pytanko chyba do dory z tego co pamiętam, jaki jest koszt takiego porodu sn w prywatnej klinice? Też zastanawiam się nad położną ale to moje pierwsze dzieciątko i nie mam pojęcia do kogo z tym uderzyć
Czemu nie możesz SN? Ja tez nie mogłam SN mam dysplazje szyjki a potem w drugiej ciąży lekarz już nie zakładał nawet nawet SN zreszta mały mie odwrócił się główka. U mnie tez CC od 3500 w zwyż zależy co sobie odbiorę ja chce pokój rodzinny żeby dzieci mogły długo zostać i samaW Warszawie w granicach 9-16 k za cesarkę (bo ja nie moge miec naturalnego, wiec nie sprawdzalam innych, ale podejrzewam, ze połowa tej kwoty). Ale są super kliniki poza Warszawa (ja bede rodzic w miescie rodzinnym, oddalonym od warszawy poltorej h drogi) i tam porod bedzie mnie kosztowal 3,5 k, a kazda wizyta co miesiac koszuje 180 zl (w tym badanie ginekologiczne i USG).
2 dni temu mialam miec operacje kregoslupa Nie moge z taka wada rodzic naturalnie, wiec nawet sie nad tym nie zastanawiamCzemu nie możesz SN? Ja tez nie mogłam SN mam dysplazje szyjki a potem w drugiej ciąży lekarz już nie zakładał nawet nawet SN zreszta mały mie odwrócił się główka. U mnie tez CC od 3500 w zwyż zależy co sobie odbiorę ja chce pokój rodzinny żeby dzieci mogły długo zostać i sama
Wizyty masz niedrogie u mnie 290 zl