reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
14 tydzień :)
Wszyscy mi wrożą syna teraz, bo czuje sie zupełnie inaczej niz z córką w ciązy. Hmm i już mówiłam sobie spoko dzisiaj tylko raz całowałaś wc i wiecie że nadrobiłam popołudniu/wieczorem z nawiązką :p

Ale wyglądam tak samo źle jak w pierwszej ciaży, w sensie wysypało mi twarz całą, wyglądam jak zombie.

A w jaki sposob jest licking ten termin ciazy z usg znaczy jak to jest bo ti przeciez liczy sprzet a tu ktoras pisala ze miala crl 2,5 I ti wskazywalo na 8,5 tydzien a mi teraz jak bylam w szpitalu tez mialam 2,5 I bylo ze 9,2
Właśnie też sie zdziwiłam bo bylam dzis na wizycie i jestem tez dokladnie w 8+5 tyg a dzidzius ma 2,12 cm :)

Dziewczyny masakra rozbieram sie do mycia a na spodzie piersi takie swędzące niespodzianki ratunku co to ma być??? To nie wyglada na rozstępy takie lekko odstające kropki swędzi i lekko szczypie

Załączniki

• EB7BCA66-99EE-48C2-AED8-E65E0EB45896.jpeg
    EB7BCA66-99EE-48C2-AED8-E65E0EB45896.jpeg
    130,1 KB · Wyświetleń: 95
  • 9F3186FE-1513-4738-9CBF-4BD4AD37960C.jpeg
    9F3186FE-1513-4738-9CBF-4BD4AD37960C.jpeg
    127,7 KB · Wyświetleń: 93
14 tydzień :)
Wszyscy mi wrożą syna teraz, bo czuje sie zupełnie inaczej niz z córką w ciązy. Hmm i już mówiłam sobie spoko dzisiaj tylko raz całowałaś wc i wiecie że nadrobiłam popołudniu/wieczorem z nawiązką [emoji14]

Ale wyglądam tak samo źle jak w pierwszej ciaży, w sensie wysypało mi twarz całą, wyglądam jak zombie.
Ojej ja też mam problem z cerą , szczególnie czoło mam całe w krostkach [emoji24]

Ja o płci dowiedziałam się z tego, co pamiętam około 6 miesiąca. Najpierw nic nie było widać, a potem nawet nie pytałam, bo przecież intuicja wystarczy. Oczywiście się pomyliłam, dlatego córeczka ma w pokoju dużo niebieskiego ;)

reklama
Do góry