reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dzisiaj same dobre wieści, u mnie również wszystko ok. Mały rośnie jak na drożdżach 1,9 mm, serduszko bije jak szalone.
Ze względu na źle wyniki TSH lekarz przepisał mi eutyrox i mam konsultować się z endokrynologiem. Ale jestem dobrej myśli, kolejna wizyta 27.02 to będzie już 12 tydzień

reklama
Dziewczyny jest jakiś taki chiński kalendarz albo coś takiego wiem ze w drugiej ciąży coś takiego wynalazlam i mk się spraedzilo

Z obrączki pierwsze mi się sprawdziło. Zobaczymy jak będzie z drugim, bo wyszło mi, że będę mieć tylko dwójkę [emoji3]
Mi kiedyś wychodzily tylko 2 córki... Po rozwodzie wybilam sobie z glowy ze kiedykolwiek jeszcze będę mieć dzieci i z rok temu kumpela mi zrobila i tak caly czas wychodzi trzeci chlopak.
U Pani kiedys byłam ci karty kładzie i tez powiedziala ze bede miala jeszcze syna..... Aaaaaale oczywiście wszystko z dystansem więc zobaczymy jak będzie.

A mi się marzy od zawsze syn..z mężem mamy przeczucie, że będzie dziewczyna, a z kolei czuje się świetnie jak na chłopca, ale to podobno są zabobony :)
Kurczę mi co ciąża marzy się córeczka heheheh i niestety może do trzech razy sztuka. Ja mam jeden pokój w domu wolny pusty. I mówiłam do męża ostatnio ze jął będzie dziewczynka to urządzę cały pokój a jak chłopiec to na razie postawimy łóżeczko w sypialni bo urządzanie trzeciego męskiego pokoju już mi się obeszło hehehehe

Kurczę mi co ciąża marzy się córeczka heheheh i niestety może do trzech razy sztuka. Ja mam jeden pokój w domu wolny pusty. I mówiłam do męża ostatnio ze jął będzie dziewczynka to urządzę cały pokój a jak chłopiec to na razie postawimy łóżeczko w sypialni bo urządzanie trzeciego męskiego pokoju już mi się obeszło hehehehe
Ja mam syna...drugiego też bym chciała hehe...ale coś czuję że dziewuszka będzie i moje chłopaki nie zadowolone [emoji23]

Ja mam syna...drugiego też bym chciała hehe...ale coś czuję że dziewuszka będzie i moje chłopaki nie zadowolone [emoji23]
Cudownie mieć córkę. Ja zawsze jak jestem w zabawkowym to oglądam różowe zabawki i zawsze mi było szkoda ze nie mam komu kupować. Chociaż mój młodszy syn lubi psy i czasami kupuje z działu dziewczęcego pieski w różowych torebkach nawet hihi

reklama
Mamuśki obejrzyjcie sobie na YouTube „Cover Ciążowy Małomiasteczkowy” MamyLamy ... Haha to jest hit humor sie poprawi gwarantuje i mężom koniecznie pokazać :D
nie wiem czy link zadziała

Do góry