reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

A jak jest teraz w tej ciąży ? Który to tydzień i jak się czujesz ?
Dziś 8+6 odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży ciągle mi niedobrze od rana do wieczora. Czasem wymiotuje, ale bardzo często biegnę do toalety i mnie bardzo naciąga co jest mega męczące, ale przynajmniej jedzenie zostaje w żołądku, a o ciąży dowiedziałam się 29 grudnia więc trochę to już trwa.

reklama
Cudownie mieć córkę. Ja zawsze jak jestem w zabawkowym to oglądam różowe zabawki i zawsze mi było szkoda ze nie mam komu kupować. Chociaż mój młodszy syn lubi psy i czasami kupuje z działu dziewczęcego pieski w różowych torebkach nawet hihi

@asiek08 w głównym wątku dodałam nowy temat[emoji39]

Ja zawsze byłam chłopczyca więc lalki i misie to nie moja bajka hehe...nie wiem czy bym dała radę[emoji38]

Mamuśki obejrzyjcie sobie na YouTube „Cover Ciążowy Małomiasteczkowy” MamyLamy ... Haha to jest hit humor sie poprawi gwarantuje i mężom koniecznie pokazać :D
nie wiem czy link zadziała
Świetne[emoji23] nawet mój syn już śpiewa znowu zgagę mam hehe

A dzisiaj właśnie oglądałam jak się kaski poznały itp gdzieś w tv było[emoji3]

A w jaki sposob jest licking ten termin ciazy z usg znaczy jak to jest bo ti przeciez liczy sprzet a tu ktoras pisala ze miala crl 2,5 I ti wskazywalo na 8,5 tydzien a mi teraz jak bylam w szpitalu tez mialam 2,5 I bylo ze 9,2

Właśnie sobie zrobiłam ten chiński test i wyszło ze będzie dziewczynka. Wpisywałam kilka dat zapłodnienia i dziewczynka za każdym razem. zobaczymy ile w tym prawdy. Myśle ze jeśli to będzie corka to pierwszy raz popłacze się na usg

Gratuluje udanych wizyt :D
I dołączam wieści ze swojej :) wszystko ok, bobas ma całe 7mm, hehe i serduszko ukochane pika :) wg usg 6+6, kolejna wizyta 27 lutego, prenatalne ustawione na 11 marca kupę kolejnych badań do zrobienia i furagina do łykania ze względu na infekcje. Jestem Happy, ze wszystko dobrze :)
Ooo, to znowu razem wizytujemy :)

Właśnie sobie zrobiłam ten chiński test i wyszło ze będzie dziewczynka. Wpisywałam kilka dat zapłodnienia i dziewczynka za każdym razem. zobaczymy ile w tym prawdy. Myśle ze jeśli to będzie corka to pierwszy raz popłacze się na usg
Mi sie sprawdził chiński przy pierwszym dziecku a prsy drugim już nie, więc jak zawsze 50%

Wow dziewczyny za decyzję o dziecku w takim młodym wieku, ja kompletnie wtedy nie mialam tego w glowie mimo że mieszkalam już wtedy z moim obecnym mężem. W ogóle na tym forum się stara czuje tyle jest mlodszych i dużo młodszych dziewczyn ode mnie [emoji28]

@jurkovska ale buc straszny z tego lekarza... Miałam podobnego w poprzedniej ciąży, kiedyś Wam napisze jakie teksty sadził [emoji849][emoji849] masz kogoś innego? Zapisz sie do innego lekarza, bez problemu powinien Ci już wypisać zwolnienie

Ja też kupuje segregator, w poprzedniej ciąży mialam milion komplikacji, wizyty i badania co 1,5tyg mniej więcej i wieczne mialam burdel w tych papierach więc teraz chce tego uniknąć

@Olix95 na opryszczke polecam tonisan H, to jest maść z krzemienia, naturalna ale mega dobra!

@dory nie zawracaj sobie głowy takimi pierdołami jak wiek, teraz ciesz sie ciąża i dzidziusiem! Pomyśl sobie że dużo przeszłaś ale nic nie dzieje się bez przyczyny, teraz masz wspaniałego faceta, maluszka w brzuchu i będzie pięknie :)

@czarnulka28 cześć i rozgość się :)

@łódzkajaga gratki wizyty! Do kogo chodzisz w salve?

@Molly83 @Kara88 ja dodaje po prostu @ przed, jak pisze post to sie nie podswietla dopiero jak dodam

Mi chinski się sprawdził za pierwszym razem, teraz wychodzi chłopak i ja niestety też mam takie przeczucie ale może bede miala niespodzianke i bedzie druga córka [emoji16]

Cudowny dzisiaj wizytowy dzień, gratuluję pięknych serduszek i zdjęć maluchów [emoji3590][emoji3590][emoji3590] juz sie nie mogę doczekać!

reklama
Do góry