Wow dziewczyny za decyzję o dziecku w takim młodym wieku, ja kompletnie wtedy nie mialam tego w glowie mimo że mieszkalam już wtedy z moim obecnym mężem. W ogóle na tym forum się stara czuje tyle jest mlodszych i dużo młodszych dziewczyn ode mnie [emoji28]
@jurkovska ale buc straszny z tego lekarza... Miałam podobnego w poprzedniej ciąży, kiedyś Wam napisze jakie teksty sadził [emoji849][emoji849] masz kogoś innego? Zapisz sie do innego lekarza, bez problemu powinien Ci już wypisać zwolnienie
Ja też kupuje segregator, w poprzedniej ciąży mialam milion komplikacji, wizyty i badania co 1,5tyg mniej więcej i wieczne mialam burdel w tych papierach więc teraz chce tego uniknąć
@Olix95 na opryszczke polecam tonisan H, to jest maść z krzemienia, naturalna ale mega dobra!
@dory nie zawracaj sobie głowy takimi pierdołami jak wiek, teraz ciesz sie ciąża i dzidziusiem! Pomyśl sobie że dużo przeszłaś ale nic nie dzieje się bez przyczyny, teraz masz wspaniałego faceta, maluszka w brzuchu i będzie pięknie
@czarnulka28 cześć i rozgość się
@łódzkajaga gratki wizyty! Do kogo chodzisz w salve?
@Molly83
@Kara88 ja dodaje po prostu @ przed, jak pisze post to sie nie podswietla dopiero jak dodam
Mi chinski się sprawdził za pierwszym razem, teraz wychodzi chłopak i ja niestety też mam takie przeczucie ale może bede miala niespodzianke i bedzie druga córka [emoji16]
Cudowny dzisiaj wizytowy dzień, gratuluję pięknych serduszek i zdjęć maluchów [emoji3590][emoji3590][emoji3590] juz sie nie mogę doczekać!