reklama
Ann89
Fanka BB :)
Witam kolejną wrześniówkę dużo jest nas tutaj po stratach. Razem raźniej przechodzić przez te stresyCześć. Nieśmiało dołączę do Was. Dzisiaj mamy 8+3. Termin na 8.09.2019. Jest to moja druga ciąża, poroniłam pol roku temu. W związku z tym uznałam, ze muszę się oderwać od trudnych tematów i postarać się po prostu cieszyć razem z Wami.
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
A czy któraś z Was przypuszcza zaciążyła w okolicy 5-7.01? ja miałam owulacje tydzień później niż powinnam mirc, więc mam tydzień młodszą ciąże niż pokazują różne aplikacje, które sugerują się datą OM :/ od razu przypomina mi się stracona ciąża, która zdiagnozowano była jako "tydzień mniejsza niż powinna być" :/
natala95
Jestem po poronieniu i ten strach .... Jeszcze te testy nie daja spokoju a @ nie ma
@natala95 testy moze się mylą, a może po prostu jest jeszcze wcześnie na wykrycie, być może miałaś później owulację podczas tego cyklu. Na Betę zawsze możesz iść, chociażby dla swojego spokoju [emoji6]
Myszka90
@natala95 wiem co czujesz bo też przez to przechodziłam, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze. A brak @ traktować jako dobry znak. Zrób bete i będziesz spokojniejsza.
@aleksandra mnie się prawdopodobnie przesunęła owulacja na początek stycznia i ciąża jest o około tydzień młodsza. Też się boje...a do powtórnego USG jeszcze tyle czasu [emoji849]
jak byłam wczoraj na USG to wg OM 6t3d a na USG tylko pecherzyk i słowa lekarza "ja na razie ciąży nie widzę ale proszę powtórzyć najwcześniej za tydzień i będzie wiadomo". Ale jestem dobrej myśli....
@aleksandra mnie się prawdopodobnie przesunęła owulacja na początek stycznia i ciąża jest o około tydzień młodsza. Też się boje...a do powtórnego USG jeszcze tyle czasu [emoji849]
jak byłam wczoraj na USG to wg OM 6t3d a na USG tylko pecherzyk i słowa lekarza "ja na razie ciąży nie widzę ale proszę powtórzyć najwcześniej za tydzień i będzie wiadomo". Ale jestem dobrej myśli....
natala95
Jutro pojde i zobacze a jesli to nie ciaza to co to moze byc@natala95 wiem co czujesz bo też przez to przechodziłam, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze. A brak @ traktować jako dobry znak. Zrób bete i będziesz spokojniejsza.
reklama
marii19
Ja nie przypuszczam ja wiem że zaszłam w ciążę 6.01,mialam wtedy owulacje a kochaliśmy się tylko raz więc innej możliwości nie ma [emoji28] ale ja jeszcze nie bylam na usgA czy któraś z Was przypuszcza zaciążyła w okolicy 5-7.01? [emoji14] ja miałam owulacje tydzień później niż powinnam mirc, więc mam tydzień młodszą ciąże niż pokazują różne aplikacje, które sugerują się datą OM :/ od razu przypomina mi się stracona ciąża, która zdiagnozowano była jako "tydzień mniejsza niż powinna być" :/