A miałaś ciepłe palce?A to mój zestaw na kolejne miesiące. Rano byłam tak zestresowana, że muszę się sama kluc, że 7 razy próbowałam i za żadnym ani tyci kropelki krwi nie byłoZobacz załącznik 938470
reklama
Paula2019
Fanka BB :)
Mylam ciepła woda, masowalam i nic. Dziś więcej pije, zobaczymy jutro.A miałaś ciepłe palce?
Mitsukurina
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny
Dołączam z wielką radością do Was.
Jestem w 5+4 tyg. ciąży, po pierwszej wizycie u ginekologa. Kolejna w poszukiwaniu serduszka 8 lutego.
To moja pierwsza ciąża. Pozwólcie, że przycupnę tutaj z Wami <3
Jestem w 5+4 tyg. ciąży, po pierwszej wizycie u ginekologa. Kolejna w poszukiwaniu serduszka 8 lutego.
To moja pierwsza ciąża. Pozwólcie, że przycupnę tutaj z Wami <3
Myszka90
@Mitsukurina gratulacje! Witaj w gronie [emoji4]
HappyBabyMama
Witam i gratuluje nowym mamom.
Paula czemu masz już insulinę?
moniczka2609
Cześć dziewczyny
To moja pierwsza ciąża. Pozwólcie, że przycupnę tutaj z Wami QUOTE]Gratulacje i dużo zdrowia [emoji8]
Moze igla za cienka? Sa różne grubości. Dojdziesz do wprawy. A czemu juz mussz sprawdzać cukier?A to mój zestaw na kolejne miesiące. Rano byłam tak zestresowana, że muszę się sama kluc, że 7 razy próbowałam i za żadnym ani tyci kropelki krwi nie byłoZobacz załącznik 938470
Paula2019
Moze igla za cienka? Sa różne grubości. Dojdziesz do wprawy. A czemu juz mussz sprawdzać cukier?
Po pierwszych badaniach wyszedł mi za wysoki cukier na czczo. Miałam robiona krzywą cukrową i wyniki też za wysokie
Paula2019
Witam i gratuluje nowym mamom.
Jeszcze nie mam insuliny na razie "tylko" 6 razy dziennie mierze cukier. Pierwsze badania wyszły mi źle na czczo i miałam robiona krzywa cukrową i wyniki też za wysokie. Wizyta u diabetyka dopiero 13 lutego
reklama