reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dziewczyny a czy wam też jest niedobrze po Duphastonie? Mi tak pół godziny po tabletce...nie do życia jestem...

Właśnie zaliczyłam przytulenie WC;) pierwszy raz hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Też biorę 3x1 i się właśnie zastanawiałam czy to od niego...lekarz tylko wspominał że może mnie głowa bolec...biorę go 3 tydz i na początku było ok, ale teraz jakoś gorzej go znoszę...
Biorąc pod uwagę ze to syntetyczny progesteron to może wywoływać dolegliwości jelitowe. Ja nawet bez leku, przed normalna miesiączka miewam niestrawności itp..

Dziewczyny a czy wam też jest niedobrze po Duphastonie? Mi tak pół godziny po tabletce...nie do życia jestem...

Właśnie zaliczyłam przytulenie WC;) pierwszy raz hehe

Nie mi nie jest niedobrze, nie mam żadnych odczuć jak go biorę. Ale słyszałam od szwagierki ze często są jakieś dolegliwości po nim. Trzymam kciuki żeby szybko przeszło ;)

Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Dziewcyzny a jak się czułyscie w ciąży z dziewczynkami a jak z chłopakami :)
Ja z synem w ciąży nie miałam żadnych objawów i niedogodności :)

Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Dziewcyzny a jak się czułyscie w ciąży z dziewczynkami a jak z chłopakami :)
Ja z synem w ciąży nie miałam żadnych objawów i niedogodności :)

Wydaje mi się, że to nie ma znaczenia, ja w ciąży z córką również nie miałam żadnych objawów, teraz to samo

Ja z obojgiem synow nie miałam żadnych dolegliwości. Cudownie sie czułam.

Teraz mam wszystko - nudności, wymioty, zgaga. Źle się czuję. Nawet wydaje mi się, że cerę mam gorszą.

reklama
Do góry