reklama
Też biorę 3x1 i się właśnie zastanawiałam czy to od niego...lekarz tylko wspominał że może mnie głowa bolec...biorę go 3 tydz i na początku było ok, ale teraz jakoś gorzej go znoszę...@Kara88 Ja biorę 3 tabletki na dzień wiec skurcz żołądka i rewolucje jelitowe sa w pakiecie :/
Koko88
Fanka BB :)
Biorąc pod uwagę ze to syntetyczny progesteron to może wywoływać dolegliwości jelitowe. Ja nawet bez leku, przed normalna miesiączka miewam niestrawności itp..Też biorę 3x1 i się właśnie zastanawiałam czy to od niego...lekarz tylko wspominał że może mnie głowa bolec...biorę go 3 tydz i na początku było ok, ale teraz jakoś gorzej go znoszę...
martoosia04
Ja biore dopiero tydzien, więc nie wiem czy coś sie zmieniło. Mam nadzieje, że nie bedzie gorzej!
1016lew
Dziewczyny a czy wam też jest niedobrze po Duphastonie? Mi tak pół godziny po tabletce...nie do życia jestem...
Właśnie zaliczyłam przytulenie WC pierwszy raz hehe
Nie mi nie jest niedobrze, nie mam żadnych odczuć jak go biorę. Ale słyszałam od szwagierki ze często są jakieś dolegliwości po nim. Trzymam kciuki żeby szybko przeszło
HappyBabyMama
Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Dziewcyzny a jak się czułyscie w ciąży z dziewczynkami a jak z chłopakami
Ja z synem w ciąży nie miałam żadnych objawów i niedogodności
Kattee
Ja w pierwszej ciąży brałam duphaston i nie było mi niedobrze.
Wydaje mi się, że to nie ma znaczenia, ja w ciąży z córką również nie miałam żadnych objawów, teraz to samo
martoosia04
Ja z obojgiem synow nie miałam żadnych dolegliwości. Cudownie sie czułam.
Teraz mam wszystko - nudności, wymioty, zgaga. Źle się czuję. Nawet wydaje mi się, że cerę mam gorszą.
Teraz mam wszystko - nudności, wymioty, zgaga. Źle się czuję. Nawet wydaje mi się, że cerę mam gorszą.
reklama
HappyBabyMama
No to ciekawa jestem czy to oznacza dziewczynkęJa z obojgiem synow nie miałam żadnych dolegliwości. Cudownie sie czułam.