martoosia04
Fanka BB :)
Ja tam zwalam na wiek [emoji23][emoji23][emoji23]
Od poprzedniej ciąży mija 6 lat - to duzo
Od poprzedniej ciąży mija 6 lat - to duzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama ma dwie córki. Nie miała mdłości, cera jej się nie pogorszyła, brzuch miała piłeczkę. Typowe oznaki na chlopca...więc moim zdaniem jakoś się nie sprawdzają...szwagierka jadła duuuzo czekolady, brzuch jej się "rozlał" przytyła ponad 20 kg...i ma syna
@martoosia04 ale podobno im kobieta starsza to gorzej znosi ciążę i osobiście uważam że coś w tym jest hehe 9 lat temu to nawet zapominałam że w ciąży jestem w 7 msc...a teraz zdycham jak trochę pochodzę ;(
Hejka wszystkim ja niestety dalej w szpitalu, ale na szczęście plamienie ustapilo. Mam nadzieję ze jutro już wyjdę termin wychodzi mi na 14.09. Tak czytam Wasze wiadomosci i wszystkie wydajecie mi sie takie juz doswiadczone. To moja pierwsza ciąża i niestety w szpitalu lekarze zbytnio nie sa chetni odpowiadac na moje pytania. Cieszę się bardzo z Waszych udanych wizyt mi rowniez cos sie jeść nie chce, ale to moze przez to szpitalne jedzenie... udalo mi sie wyprosic zdjecie malucha. Wedlug daty ostatniej miesiaczki 6tydz.+4dni. I chyba sie zgadza bo lekarz nic nie mówił o innym wieku ciąży tylko ze dobrze się rozwija. Slaba jakosc, niestety mam zepsuty aparat..Zobacz załącznik 936656
Dokładnie, teraz już pójdzie z górki szukaj wymiaru CRLNajgorsze już za mną, ważne ze z dzidzią wszystko w porzadku mam takie pytanko, czy gdzies na tym usg jest napisane jak duza jest juz dzidzia? Z calego stresu nie zadalam tak waznego pytania.
Znalazlam, dziękuję!Dokładnie, teraz już pójdzie z górki szukaj wymiaru CRL