Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tańsze, a starsze dzieci też na bebiko się wychowały [emoji6]Czemu zmieniłas Babilon na Bebiko?
Zdecydowanie tansze 15 zł ostatnio w biedronce było. Na promocjiTańsze, a starsze dzieci też na bebiko się wychowały [emoji6]
Ja klade na brzuchu do spania w dzien i jest wtedy w innym pokoju i zagladam co jakis czas, ale nie siedze przy nim non stopCzy na brzuszku do spania tez kladziecie oczywiście pod nadzorem?
A to nie wiedziałam ja głównie na forum prywatnym tu od czasu do czasu, głównie podczytuje a ostatni tydzień miałam wyjęty z życia i się właśnie zastanawiałam co się stało że takie pustkiTak wszyscy na FB . Niewiele nas tutaj zostało . [emoji848]
No A na jakim forum?A to nie wiedziałam ja głównie na forum prywatnym tu od czasu do czasu, głównie podczytuje a ostatni tydzień miałam wyjęty z życia i się właśnie zastanawiałam co się stało że takie pustki
Tutaj jest na bb jest tylko właśnie prywatne bo my byłyśmy od początku na wrzesniowkach i chyba w styczniu się przenioslysmy na prywatneNo A na jakim forum?
Aha no to fajnie [emoji16]mi tutaj brakuje tych osób, zawsze można było się czegoś dowiedzieć a teraz cisza [emoji2955]Tutaj jest na bb jest tylko właśnie prywatne bo my byłyśmy od początku na wrzesniowkach i chyba w styczniu się przenioslysmy na prywatne