reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Bardzo dużo czekaj włoski z użyciem nie dużej ilości oliwki szybko zejdzie tylko się nie przestraszył jak małej będą włosy się scierac to normalne
Moj się urodzil z burza czarnych włosów juz mu się scieraja bo chyba będzie łysy kodzak później będzie miał nowe włosy[emoji5]

reklama
Wątek umiera , bo pewnie dużo zajęć w domu. Ja też się rzadko już udzielam. Agatę pamiętam.

Dziewczyny jakie macie sposoby na ciemieniuche ?:)
My też po szczepieniach . Pneumokoki przełożyli nam na za 3 tygodnie ,żeby jej nie męczyć. :) Mała dobrze je zniosła.
Ja smaruje wieczorem oliwką, czekam około 15 minut, później wyczesuję i później normalnie myje podczas kąpieli :)
Już się prawie pozbyliśmy

Mojego bardzo często popołudniami boli brzuszek :( I to leży leży śmieje się i nagle taka smutna minka i płacze aż ciężko go uspokoić i bąki puszcza i brzuch wtedy twardy . Strasznie mi go szkoda . Byłam u pediatry to mówi że kolki i że trzeba przeczekać . Dawałam sab simplex niby magiczne krople ale jemu pomagały 2 dni i później to samo . Także teraz jak boli to suszę suszarka to mu super pomaga , masuję , noszę tak buźka do dołu .

Mi na to tylko windi pomogły.

My juz od wczoraj zaczęliśmy tak na wszelki wypadek wieczorami hipcia puszczać z szum wody zaba ptaszki itp
My juz od wczoraj zaczęliśmy tak na wszelki wypadek wieczorami hipcia puszczać z szum wody zaba ptaszki itp
Spróbuj w dzień ogrzewać mu brzuszek suszarka jak płacze . Mój to przy tym normalnie zasypia. Może i wam to pomoże :)

reklama
Dziewczyny czytam o kolkach i bardzo wam współczuję . Moja mała w poniedziałek kończy 2 miesiące i nic jej nie dolega. Czasem pomarudzi jak to dziecko , ale po za tym nic. Myślimy z mężem już o drugiej kruszynce po około roku od porodu. Tak już z ginekologiem jestem dogadana :) dała nam przyzwolenie , ale oczywiście przy wcześniejszej kontroli .

Po za tym próbuje schudnąć. Ciężko idzie , bo straciłam kondycję i staram się ćwiczyć ;) 5 kg zostało.
Miesiączka wróciła 8 tygodni po porodzie ❤️ dziwna jestem , ale cieszę się tym :)
Fajnie że chcecie dzidziusia rok po roku :) też bym chciała ale narazie nie mamy takich możliwości mieszkaniowych .

Do góry