Masz rację. Żałuję że się nie odważyłam. Mój mąż zawsze się śmiał mówiąc jakie to twoje forum jak nic tam nie piszesz. [emoji16]Szkoda że wcześniej z nami nie pisałaś może byłoby Ci wtedy jeszcze lżej na początku
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Wow to niezly klocek [emoji7][emoji39]Hej. Też bym chciała link na fb dostać. My dziś na szczepienie byliśmy ale nie zaszczepila bo ma jakieś kostki na ciele... kazała przez kilka dni kąpać w krochmalu i przyjść za kilka dni.... jutro kończy 2 ms i waży 6kg [emoji5]
KatarzynaCarmen
Pomyslalam , że jedynie możemy zrobić zamknięte forum wrześniowek i kontynuować pisanie swobodnie , tylko nie bardzo wiem jak to się robi [emoji849] o ile jesteście chętne [emoji847]
KatarzynaCarmen
U mnie moja mała podobna do Twojej , bardzo spokojna żadnych kolek , dzisiaj skończyła 9 tygodni j jest wporzadku, nie mówię super żeby nie przechwalic hehehDziewczyny czytam o kolkach i bardzo wam współczuję . Moja mała w poniedziałek kończy 2 miesiące i nic jej nie dolega. Czasem pomarudzi jak to dziecko , ale po za tym nic. Myślimy z mężem już o drugiej kruszynce po około roku od porodu. Tak już z ginekologiem jestem dogadana dała nam przyzwolenie , ale oczywiście przy wcześniejszej kontroli .
Po za tym próbuje schudnąć. Ciężko idzie , bo straciłam kondycję i staram się ćwiczyć 5 kg zostało.
Miesiączka wróciła 8 tygodni po porodzie [emoji3590] dziwna jestem , ale cieszę się tym
Angelika89
Ja tez zawsze myslalam o 3. Dlugo nie moglam sie zdecydowac na 2 i chcialabym 3, ale musze szybko wrocic do pracy, bo niestety jak nie pracuje, to moge szybko wypasc z obiegu, takze moze sie zdecyduje kiedys na 3, ale pewnie nie przy takiej malej roznicy wieku. Po za tym kwestia jeszcze zamiany mieszkania na wieksze..Zawsze chciałam mieć dużą rodzinę. Sama jestem z wielodzietnej . Myślę o Helence , bo chciałabym ,żeby miała rodzeństwo. Moja siostra ma dzieci z roznica półtora roku i świetnie się sobą nawzajem zajmują. Nie chce ,żeby się nudziła , a dzieci to zawsze dzieci. Szybciej odchowam i wrócę do pracy )
Moniksa u nas też duża różnica wieku - 9 lat. Pierwszy high need baby więc bałam się powtórki. Teraz jest dwóch jedynaków. Szkoda. A na trzecie jestem już za stara.Ja też uważam że to dobry pomysł . Ja po pierwszej córci się bałam że nie dam rady z dwójką małych i tak zwlekałam że różnica między córkami to 11 lat i to są dwa różne światy. Teraz bym chciała 3 ale po tej cholestazie ciazowej to chyba się nie zdecyduje
Martabunia dobrze że się odzywasz. Martwili się tu o Ciebie.
Angelika89
A czemu do 35? Wlasnie czas pokaze u mnie tezJa nie mówię że niechciała bym ale to różnie teraz z dwójką jestem osobą która nie które rzeczy czasem przerastaja mąż ma 2 braci mówi ze zawsze się dogaduwagi ja też mam 3 ale już mniej się dogadywalismy no nie wiem...zobaczę co czas przyniesie do 35 mam czas się zdecydować
kasiaczek89pl
Jak można to tez poprosze
To to na priv dane
AgulaK82
@KatarzynaCarmen nie da rady zamknąć tej grupy, jedynie nową utworzyć, wtedy listę nicków do moderatorki bb trzeba przesłać i tylko ona będzie mogła dodawać....Pomyslalam , że jedynie możemy zrobić zamknięte forum wrześniowek i kontynuować pisanie swobodnie , tylko nie bardzo wiem jak to się robi [emoji849] o ile jesteście chętne [emoji847]
reklama
KatarzynaCarmen
Ok to może zostawmy tak jak jest [emoji41]@KatarzynaCarmen nie da rady zamknąć tej grupy, jedynie nową utworzyć, wtedy listę nicków do moderatorki bb trzeba przesłać i tylko ona będzie mogła dodawać....