reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Poszerzenie układu kielichowo-miedniczkowego. Mocz zalega
Moja corka tez ma powiekszona miedniczke nerkowa pediatra kazala skonsultowac z nefrologiem podobno jest ro czesta przypadlosc u maluszkow. A najlepsze jest to ze na nasz wspanialy nfz wizyta jest w lutym szok i jak zwykle trzeba isc prywatnie chyba

My od 4 do 6 mieliśmy przerwę w spaniu. Teraz drzemka na mamie, bo jak inaczej ;)

Dziewczyny czy macie jakieś konkretne wskazania do robienia tarczycy u dzieci, czy tak same chcecie sprawdzić?
My dziś idziemy na szczepienie i mam juz mega stres...

ja jestem za tym, żeby zamknąć to forum i zrobić prywatne tylko dla nas - ktoś miał pisać do administratorki. Jest tu dużo, bardzo dużo naszych osobistych historii, zwierzeń i przeżyć z czasów ciąży - szkoda to tak porzucać, a przecież nie będziemy pisały na dwóch forach... i jednak to dawało jakiś element anonimowości też.
Może w takim razie spróbujmy zrobić prywatnym ten wątek jednak?
PS. Smutno mi jak nawet jedna osoba przestaje się odzywać, a co dopiero jak połowa wybywa w jednym dniu :(
Ja jestem za :) tym bardziej, ze nie mam fb i nie wiem czy sie przemoge zeby zalozyc..

My od 4 do 6 mieliśmy przerwę w spaniu. Teraz drzemka na mamie, bo jak inaczej ;)

Dziewczyny czy macie jakieś konkretne wskazania do robienia tarczycy u dzieci, czy tak same chcecie sprawdzić?
Ja mma wskazanie w wypisie ze szpitala ze wzgledu na moje hashimoto

Re, które mają normalnie lub miały w ciąży chorą tarczycę.
A wspomagalas sie czyms witaminami czy kosmetykami czy tak samo sie unormowalo?
Ja nic nie brałam. Samo przeszło.

reklama
Do góry