Hmm kurcze a ja glupia myslalam ze to tak zaraz po porodzie wypadaja a pozniej juz nie, jak tak dalej pojdzie bede chyba lysaMnie jeszcze nie ale u mnie dopiero 2 miesiace
reklama
Moja corka tez ma powiekszona miedniczke nerkowa pediatra kazala skonsultowac z nefrologiem podobno jest ro czesta przypadlosc u maluszkow. A najlepsze jest to ze na nasz wspanialy nfz wizyta jest w lutym szok i jak zwykle trzeba isc prywatnie chybaPoszerzenie układu kielichowo-miedniczkowego. Mocz zalega
My od 4 do 6 mieliśmy przerwę w spaniu. Teraz drzemka na mamie, bo jak inaczej
Dziewczyny czy macie jakieś konkretne wskazania do robienia tarczycy u dzieci, czy tak same chcecie sprawdzić?
My dziś idziemy na szczepienie i mam juz mega stres...
Dziewczyny czy macie jakieś konkretne wskazania do robienia tarczycy u dzieci, czy tak same chcecie sprawdzić?
Angelika89
Fanka BB :)
Ja jestem za tym bardziej, ze nie mam fb i nie wiem czy sie przemoge zeby zalozyc..ja jestem za tym, żeby zamknąć to forum i zrobić prywatne tylko dla nas - ktoś miał pisać do administratorki. Jest tu dużo, bardzo dużo naszych osobistych historii, zwierzeń i przeżyć z czasów ciąży - szkoda to tak porzucać, a przecież nie będziemy pisały na dwóch forach... i jednak to dawało jakiś element anonimowości też.
Może w takim razie spróbujmy zrobić prywatnym ten wątek jednak?
PS. Smutno mi jak nawet jedna osoba przestaje się odzywać, a co dopiero jak połowa wybywa w jednym dniu
Angelika89
Ja mma wskazanie w wypisie ze szpitala ze wzgledu na moje hashimotoMy od 4 do 6 mieliśmy przerwę w spaniu. Teraz drzemka na mamie, bo jak inaczej
AgulaK82
@Angelika89 możesz założyć konto tylko dla grupy i tam się z nami udzielać, oczywiście tylko proponuję, nie namawiam [emoji6]Ja jestem za tym bardziej, ze nie mam fb i nie wiem czy sie przemoge zeby zalozyc..
Adell1994
Ja dzisiaj dzwonię do fryzjera i albo oddaje na fundację jeśli przyjmują albo zetnę do ramion Z tym że nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam krótkie włosy , najkrótsze to do łopatekMoje wypadają na potęgę !!
Wszędzie je znajduje, ostatnio w pieluszkach Młodego nawet...
AgulaK82
Mi by było szkoda ściąć [emoji12][emoji12][emoji12]Ja dzisiaj dzwonię do fryzjera i albo oddaje na fundację jeśli przyjmują albo zetnę do ramion Z tym że nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam krótkie włosy , najkrótsze to do łopatek
Re, które mają normalnie lub miały w ciąży chorą tarczycę.My od 4 do 6 mieliśmy przerwę w spaniu. Teraz drzemka na mamie, bo jak inaczej
Ja nic nie brałam. Samo przeszło.A wspomagalas sie czyms witaminami czy kosmetykami czy tak samo sie unormowalo?
reklama
A miałaś hashi już przed ciążą? Ja też mam niestety [emoji25]Ja mma wskazanie w wypisie ze szpitala ze wzgledu na moje hashimoto