Ja bym zbadała tak czy siak.To co Zrobić te ft4?
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A co to takiego jest to UKM?
Ukm to chyba każdy ma z tego co pamietam z własnych usg w ciąży. Tyle ze ja np miałam poszerzenie ukm. Układ kielichowo- jakiś tam . Ale nie powiem na pewniaka
AgulaK82
Ale ja jestem zielona w tych wszystkich skrótach i terminach [emoji45]Ukm to chyba każdy ma z tego co pamietam z własnych usg w ciąży. Tyle ze ja np miałam poszerzenie ukm. Układ kielichowo- jakiś tam . Ale nie powiem na pewniaka
Pewnie układ kielichowo-miedniczkowego. Normalne struktury budowy dla nerki.Ukm to chyba każdy ma z tego co pamietam z własnych usg w ciąży. Tyle ze ja np miałam poszerzenie ukm. Układ kielichowo- jakiś tam . Ale nie powiem na pewniaka
Wypadały garściami. Już jest okDziewczyny mam pytanie czy wypadaja wam wlosy? Urodzilam w sierpniu i myslalam ze mnie to jakos ominelo a od kilku dniu jest jakas masakra
My miałyśmy dopiero pobudkę o 6:30, ale mała zasnęła dopiero o 22:45. Tak to leżała już w łóżeczku i przysypiała, ale płytko spała i się wybudzała parę razy.
Dzisiaj mam okulistę, bo coś na oku mi się zrobiło. Dodatkowo chcę, żeby mnie zbadał.
Dzisiaj mam okulistę, bo coś na oku mi się zrobiło. Dodatkowo chcę, żeby mnie zbadał.
KINDERBUENOO88
Mi wypadły garściami a teraz jakoś mniej mi się wydaje , albo już się przyzwyczaiłam do tej ilości
Moje wypadają na potęgę !!
Wszędzie je znajduje, ostatnio w pieluszkach Młodego nawet...
BosaStopa87
A co to takiego jest to UKM?
Poszerzenie układu kielichowo-miedniczkowego. Mocz zalega
BosaStopa87
Nie ogarniam forum na fb Dziwnie się czyta
AgulaK82
Kwestia przyzwyczajenia [emoji5] większość dziewczyn trochę się otworzyła bo grupa jest zamknięta i nikt poza członkami grupy nie widzi co piszemy i jakie zdjęcia dajemy, tutaj każdy wszystko mógł widzieć i przeczytać... Nie koniecznie musiał należeć do naszego wątku... Dlatego nie wszystkie pokazały swoje dzieciaczki...Nie ogarniam forum na fb Dziwnie się czyta
reklama
A wspomagalas sie czyms witaminami czy kosmetykami czy tak samo sie unormowalo?Mi wypadły garściami a teraz jakoś mniej mi się wydaje , albo już się przyzwyczaiłam do tej ilości