reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dobrze mi się tu pisze.... Może być prywatny będziemy więcej zdjęć dawać może i AniaStar zostanie?

Ja na szybko muszę iść w piecu palić, wszystko według planu mam skierowania za tydzień szczepienie, jutro też wariacki dzień,

Seremida weź mi tu napisz lekarz nie dał mi na ft3 i ft4 bo powiedział że zobaczmy samo tsh jak będzie źle to wtedy zrobię te dodatkowe a tak to że nie trzeba już któryś raz się spotkałam że nie dają i co jak wynik będzie ok to znaczy że mam już nic nie robić? Czy lepiej dopłacić i od razu zrobic wszystko? Aha nie muszę być na czczo?
Aha jeszcze seremida wyślij info które pampersy babydream były lepsze? Bo dziś otworzyłam dwójki takie zielone opakowanie i są takie jak pampers premium care miękkie i delikatne to trójki które to są????

Dla małego wyzebralam wszystko, morfologie, crp, żelazo, tsh jutro jadę i mu zrobię..

Lece palić póki zasnął

Cześć dziewczyny!
Jestem mamą Kaliny urodzone we wrzesniu i niestety dopiero w weekend odkryłam ten wątek. Na forum byłam kilka razy w ciazy Ale w innych działach, A tu się nie zaglebialam, a szkoda. Widzę że można u Was dostać dużo wsparcia. Moje dziecko z tych co nie spi, a jak spi to tylko na rekach, całe dnie na rączkach, A histerię i bóle brzucha trwają godzinami...łatwo nie jest ale jak poczytałam kilka stron to widzę, ze nie tylko ja mam ciężko. ;) jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie tu u was przycupnę :)
Hej ja też niedawno dołączyła do forum chociaż urodziłam w sierpniu, mam nadzieję że spodoba Ci się tutaj. Bardzo ładne imię Kalinka.

Ula ma dziś dzień na rączkach.
Sama śpi po 15-20 minut maksymalnie.
Obiad na raty zrobiłam a teraz zaległam sobie na kanapie z Kluską na brzuchu i oglądam tv.
U mnie też dzisiaj taki dzień, a nawet dłużej bo po pierwszym karmieniu przed 3.00 marudzi, niechce spac, wszystko źle. Noszę, lulam, cuda na kiju odlozylam Wiki do bujaka i strzał w dziesiątkę właśnie zasypia. Uff może chociaż chwilę da mamusi na kawkę.

To moze napiszmy do admina zeby zrobic watek prywatnym?

My juz po szczepieniu, bylo okrutnie. Pierwsze byly doustne rotawirusy i mlodemu nie zasmakowaly i oczywiscie zaczal sie krzywic i krztusic, potem juz nie dalo sie go uspokoic. Tak sie darl, ze az lekarka wyszla z gabinetu zobaczyc co sie dzieje:o ja bylam cala mokra, pigula to samo, powiedziala ze dawno nie miala tak wrazliwego pacjenta :p musialam mu dmuchac chyba z 20 razy w buzke tak sie zanosil. Biedny moj zajaczek. Teraz spi, oby jak najdluzej.
I niestety maly ma duza asymetrie. Na razie kazala nam cwiczyc w domu, a na naastepnej wizycie sprawdzi czy udalo sie skorygowac, jesli nie, to da skierowanie na rehabilitacje.
Oj biedactwo :hmm: niech śpi i odpoczywa po takich emocjach może się wyciszyć jak się wyśpi. A co to za Asymetria?

reklama
Do góry