Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po prostu nie przyzwyczajona jesteś [emoji23]Dobra zjadłem rosół muszę się zbierać później zajze koniecznie chve załatwic to co zaplanowałam nie ma innej opcji, chyba Damian ostatnio za długo śpi w dzień albo się doszukuje matko nie śpi źle śpi źle oszaleje
Już jedna jest, ale ciężko się dostać, bo ta dziewczyna chyba rzadko na forum bywa.To zakładamy na fb grupę ?
Kto za kto przeciw ?
Niestety takGronkowiec to wrwdnota... mój pies złapał w oku bo miał wypadek i ranka się nie zagoila... pół roku psa leczylam
Zjadłabym kebsika...No akurat obzeram kebsa w galerii bo byłam w smyku popatrzyć za czymś ciepłym - młody wyrósł śpi dalej ale zmykam szybko bo jest w foteliku
@seremida ja dziś stworzyłam grupę jak coś a ja jestem często [emoji846]Już jedna jest, ale ciężko się dostać, bo ta dziewczyna chyba rzadko na forum bywa.
Wiesz, ile mi takich osób wyskoczylo?! [emoji23]Dawaj. Ja mam Kasia Katarzyna. Zdj mam swoje. Szukać
@GoJ wysłałam Tobie zaproszenie na Fb [emoji12][emoji12][emoji12]Zjadłabym kebsika...
To oby już to dziadostwo przeszło!U mnie w gemini tez nie ma, bo pytalam zeby porownac cene. Wracamy od okulisty. Nic nowego sie nie dowiedzialam. Mam masowac kanaliki i bez antybiotykow. Jak sie upre i bede chciala, to wystawi mi sierowanie do szpitala na udraznianie, ale ona odradza..