A co Twoje dziecię w tym czasie robiło?Ja już okna pomyłam i lustra. Zostało mi jedno jeszcze.
Poodkurzałam już też podłogi i pościerałam kurze. Ula ma drzemkę ale na moim brzuchu w dodatku z jednym okiem niedomkniętym
Więc siedź matka i ani drgnij .
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Ja się skłaniam ku temu że moja córka będzie miała 2 chrzestne... Ale wszystko będzie w restauracji bo do tej pory chrzciny czy komunie robiliśmy w domu ale słuchanie ile to się nastali przy garach ile to się narobili to nie mam ochoty więcej słuchać, owszem teściowa mi mówi żeby na święta zrobić a ja twardo że nie, no chyba że ma ochotę wszystko sama zrobić bo ja palcem nie tkne, tak jej powiedziałam, to milczy od tamtej pory...A my załatwiliśmy chrzest na 30.12.
Tylko chrzestny jeszcze nie wybrany. Wypadało by szwagra bo bliska rodzina i takie tam ale on nawet na komunię starszej przyjechał z pustymi rękoma (nawet czekolady nie) to jeszcze porozliczał nas co do centa jak go poprosiłam by ze sklepu cytrynę i wodę gazowaną przywiózł także wolalabym męża chrzestnej, który zresztą jest na miejscu, ale obawiam się że teściowa się obrazi...
A robimy w domu z własnym zarciem i liczę na pomoc w kuchni obydwu babć
Carmi
Czerwcowa mama 2009
A można tak? Dwie chrzestne?
AgulaK82
Pewnie że tak, ja też jestem chrzestną u szwagierki syna gdzie druga osoba też jest kobietą.A można tak? Dwie chrzestne?
Sindi_@
Ja prawie 3 miesiące po cc a jeszcze nie ćwiczę chociaż przydałoby się, ale ja miałam komplikacje po cc z raną także jeszcze się wstrzymam mój gin mówił że do 6 miesięcy mogę odczuwać ból w okolicach rany chciałabym się z mężem troszkę poprzytulac ale mam jakąś blokadę nie do przeskoczenia jJa tez jestem po cc i jak pytalam gin o normalna aktywnosc i cwiczenia jak bylam na wizycie popologowej, to powiedzial, ze moge juz... hmm kazy inaczej
Sindi_@
O jejku dopiero odczytuje posty a tu takie info strasznie współczuję praca kierowcy jest ryzykowna to fakt, człowiek chce uczciwie zarobić a takie gnoje, tylko ukraść za wszelką cenę aby się nie narobić... Och jak ja nienawidzę takich "ludzi "Hejka wszystkim.
Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
18grudzien
Też tego dnia mamy zamiar ochrzcic DamianaA my załatwiliśmy chrzest na 30.12.
Tylko chrzestny jeszcze nie wybrany. Wypadało by szwagra bo bliska rodzina i takie tam ale on nawet na komunię starszej przyjechał z pustymi rękoma (nawet czekolady nie) to jeszcze porozliczał nas co do centa jak go poprosiłam by ze sklepu cytrynę i wodę gazowaną przywiózł także wolalabym męża chrzestnej, który zresztą jest na miejscu, ale obawiam się że teściowa się obrazi...
A robimy w domu z własnym zarciem i liczę na pomoc w kuchni obydwu babć
18grudzien
Można, można jedna osobę nawetA można tak? Dwie chrzestne?
atjodla
rozumiem ze karmisz dwa razy dziennie?cycem[emoji5]Na wieczor na szczęście bardzo bardzo rzadko ma cyca - tylko nad ranem i w dzień- na szczęście
reklama
My w tym roku to raczej odpuścimy chrzest bo potencjalny chrzestny zjeżdża dopiero 3.01.19 a przed BN to nie chcę... Może na Trzech Króli? Zresztą nie mam nawet potencjalnej chrzestnej co mnie mega wk..wia.
Dziś wpadli moi rodzice. Przynieśli krokiety. Dokupiłam barszcz. Mniam.
Dziś wpadli moi rodzice. Przynieśli krokiety. Dokupiłam barszcz. Mniam.