Ja to nie bardzo ogarniam te kartyJa złożyłam gdy składałam wszystkie papiery o wszystko i mam w aplikacji i w kartach... Jeszcze na krajową czekam...
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to nie bardzo ogarniam te kartyJa złożyłam gdy składałam wszystkie papiery o wszystko i mam w aplikacji i w kartach... Jeszcze na krajową czekam...
Trochę mniej płaczu i czuje różnice.Wspolczuje, faktycznie wszystko na wariata.
A Ty przynajmniej chwile odpoczniesz psychicznie od ciaglego placzu, chociaz z mala na rekach niewiele da sie zrobic w domu
Nie wolno mieć propan butan jak w bloku jest ziemnyAlbo kuchenkę podłączyć pod butle. Chyba ze zakaz w bloku. Ale ogólnie tylko waż inny , i dysze do gazu wymienić . No i butle trzeba mieć
Zrobię w przyszłym tygodniu dziękiTo i sobie tarczycę i małemu. Najlepiej już. A przy okazji morfologię można
Żebyś nie napisała tego w złą godzinęA ja nie to żebym się chwaliła ale chyba dziecko mi się naprawiło [emoji12] Dokładnie potwierdzę wieczorem [emoji6]
Aha, myślałam że już może wyczaiłaś czy on tam jest [emoji6]Sama nie wiem [emoji23] ciężko zaglądnąć jej do buzi, bo mieli jęzorem. Jak przyśnie to zerknę.
Mnie też przeraża ale co zrobić... Na czymś gotować trzeba...Też tak robiłam. A w kuchni mam czujnik gaz/dwutlenek... Ale mnie trochę to zawsze przerażało...
Ja tylko złożyłam wnioski ale też ich za bardzo nie ogarniam, co z czym się je... [emoji12]Ja to nie bardzo ogarniam te karty
Żeby was nikt nie podkablowal bo nie wolno! Pisałam juzMąż chce przytargać butle z gazem... Może i to myśl jakaś?
Ciiii ja nic nie pisałam [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23]Żebyś nie napisała tego w złą godzinę
Ja mam w mieszkaniu butle bo u nas nie ma gazu ziemnego nic się nie ulatnia itp ale ogólnie nie wolno łączyć w budynku dwóch gazów ziemny i propanMyślę że bezpieczniejsza była by tą plyta grzewcza, bo wiesz jak to z gazem i takimi butlami, zawsze może się gdzieś zacząć ulatniac
No właśnie.... Takie to normalne i oczywisteU mnie na wiosce nie ma gazu ziemnego więc mam butle w domu niestety, sprawdzam codziennie czy gazu nie czuć a gdy nie gotuję zakręcam butle.