reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dokładnie tak, a nawet gdybym tylko samą wodą myła to znajdzie się życzliwi sąsiad który potrafi pod...ać o byle co i na policję zadzwonić, a mam takowego więc lepiej gówna nie ruszać bo będzie gorzej śmierdziało...

No tak , racje masz. Mnie już nosi normalnie i dobrze ze młody mnie zakotwiczył bo już byłabym znów przy robocie

reklama
GoJ A może taką małą płytę grzewczą kempingową tyle że na prąd? My przy obydwu przeprowadzkach porzyczalismy takie z 2 palnikami od znajomych i świetnie zrobię dawalismy z tym radę, nawet raz przez kilka tygodni :)
Może używkę gdzieś znajdziesz albo ktoś że znajomych ma
Mąż chce przytargać butle z gazem... Może i to myśl jakaś?

Dopiero się dokopałam. Współczuje. Młody po prostu odreagował wiesz ... możliwe ze pies tez ... o zachowaniu dziecka się nie wypowiem ale u mnie by nie przeszło , pomimo całej miłości poprosiłabym albo o spokój albo o opuszczenie mieszkania. Kij. Wypowiem się. Ale się nie obraz. Rozpuszczone dziecko jak jasna cholera. Napewno w głębi duży dobre i kochane ale ktoś mu zrobił krzywdę pozwalając na wszystko. Ja po przekrzywionym kinkiecie i skakaniu po łóżku powiedziałam siostrze ze jedno złamanie zasad lub zniszczenie i mogą wracać do siebie. Do końca był spokój :) także ściskam Cię mocno i współczuje ale wiesz Benio kiedyś wyrośnie i to pewnie na super faceta.
Zgodzę się z tobą w tym że winą rodziców jest brak reakcji na takie zachowanie. Nadmierną energię dziecka powinni kierować a nie liczyć że samo się wyładuje. Bo to wyładowanie to zazwyczaj kończy się jak w tym przypadku totalną rozp..uchą.

reklama
Do góry