reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja do mojego gadam , mówię że ma chwilkę poleżeć bo mama musi zrobić to czy tamto i tyle ile robię tyle do niego coś mówię :)
Dzisiaj leżał na kocu na stole w kuchni a ja myłam okna :) oczywiście tylko od wewnątrz żeby go nie zawiało :)

Ja dziś rano mojemu synowi powiedziałam, ze zle się czuje i będę spała. I tak jest 13:30 a my oboje w pidzamach nawet z łóżka nie wstaliśmy :) No kocham to dziecko !

reklama
Dokladnie :)
Ja jestem totalna feministka i nie ze mna takie numery Bruner :) moj maz gotuje, a odkad jest dziecko to jeszcze czesciej.
Oczywiscie w kazdym zwiazku jest inaczej i najwazniejsze, zeby obojgu to pasowalo.

U nas jest bardzo partnersko również. Z racji tez ze zarabiamy podobnie to tez nie ma jakiś takich ze jeden utrzymuje rodzine a drugi dom.. Kamil wraca z pracy i przejmuje dziecko. W nocy jedno karmienie jest jego a w weekendy to oboje się nim zajmujemy i ogarniamy chatę fifty-fifty

My wróciliśmy że spaceru i młodą śpi.. już zjadłam na szybko i dalej śpi.. chyba ogarnę łazienkę..
Acha.. tylko napisałam i zaczęła nogą ruszać:)

reklama
Do góry