D
Deleted member 180961
Gość
O matko :/ współczuję :/ a to Ty biedna taka poszyta?
Pajak mnie ugryzł. W SZYJĘ.
To co Ty masz za tarantule w domu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj tez mial na brwiach. Jeszcze troche jest ale znika. Na glowce tez juz znika, na glowke uzywam pianke na ciemieniuche mustelaNo Ci tak powiem że trochę inaczej to wygląda niż sucha skórka... zobaczę co lekarz powie. Oby to była sucha skóra A nie ta wstrętne choroba....
Ja na lyzeczce normalnie podajeDziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?
Zebym nie pozalowala swoich slow, ale ja majac Leosia czesto sie lepiej wysypiam niz jak chodzilam do pracy, bo musialam wstac o 7 i nie moglam dosypiac.Czasem potrzeba się wyspać- po prostu
Ja dziś miałam pierwsza wizytę u ginekologa i trochę nie fajne wieści... okazało się że moje nacięcie w kroczu w pewnym momencie się w jednym miejscu rozeszlo i niefajnie się zrosło. Jakiś czas temu odwazylam się siebie tam obejrzeć i coś mi nie pasowalo. I dobrze przeczułam
Teraz mam zobaczyć i jak będzie mnie podczas seksu boleć, będą musieli mnie w szpitalu znów naciąć i na nowo zszyc, k******* .
Od razu do buzi jak inaczej byś chciała? Ja nawet takich leków typu krople nie bawię się przez butelkę bo jaka mam pewność że wszystko z niej dziecko polknie??? Probiotyk i wit d daje krople do buzi jak nie chve to i tak podaję przeciez trwa to dosłownie sekundy robię palcami dziubka i podajeDziewczyny, jak podac niemowlakowi 5 kropli Dicofloru? Karmie piersia. Nie chce mu otwierac buzi na sile, nie podaje butelki- jak to zrobic?
Ja kladlam razem i wychodziłam z pokoju jedna zawsze szybciej zasypiała a jak były malutkie tak jak Damian teraz to budziły się o różnych porach np w nocy wtedy z mężem byliśmy podzieleni on miał jedna a ja druga jak budziła się jego to on karmil a jak moja to ja kramilam z tym że moje dziewczyny jak skończyły 3miesiace zaczely dwie spać cała noc a drzemki w ciągu dnia tak jak pisałam wszystko razem w jednym czasie tak samo z jedzeniem jedna wielka miska np zupy i raz jednej do buzi i raz drugiej itd itd i jakoś poszło jedna była czortem i mi uciekala więc do auta najpierw ja wkładalam a wyciągając jako ostatnia aby nie miała okazja mi zwiac Adaś był bardzo grzeczny w ogóle nie płakał nie był wymagajacy za to Damian rządzi nami okropnie!!! Nadrabia swoim czarnym charakterem i zdecydowanie on jako najmłodszy działa jak antykoncepcjaNasza też ma na brwiach, Ale nie ruszamy tego.
O rany, ciężko było ? Już same bliźniaki to wyzwanie A co dopiero 3-letnie bliźniaki i noworodek. Naprawdę Ciebie podziwiam. Jak to jest np. z takim zasypianiem u bliźniaków, czy to jest tak że każde ma swój rytm czy faktycznie spały w tym samym czasie?
Omg współczujęJa dziś miałam pierwsza wizytę u ginekologa i trochę nie fajne wieści... okazało się że moje nacięcie w kroczu w pewnym momencie się w jednym miejscu rozeszlo i niefajnie się zrosło. Jakiś czas temu odwazylam się siebie tam obejrzeć i coś mi nie pasowalo. I dobrze przeczułam
Teraz mam zobaczyć i jak będzie mnie podczas seksu boleć, będą musieli mnie w szpitalu znów naciąć i na nowo zszyc, k******* .
No ale jak Adam się urodził to panny miały 3lata czyli 3letnie bliźniaczki i noworodekChodzi o to, że różnica między bliźniaczkami i średniakiem to 3 lata To oby nie bolało. Chociaż z drugiej strony to by ci ten brzydki kawałek blizny wycięli i ładnie od nowa zszyli.