reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@agaroko
@StarAnia

Zamontowalam córkę w tej kółkowej i jestem ciekawa opinii czy mogę tak chodzić z taka krótka (Na stronie jest napisane że ona na rozmiar s-xs jest, hehe, a ja dorodne l-xl :rolleyes2:
@StarAnia , jak ja mam to zrobić by te kółka tak nie zjezdzały blisko małej jak dociągam ? Bo ona wtedy, wydaje mi się, trochę krzywo jest.

P.S. przedpokój w remoncie, proszę się nie przyglądać fotce za bardzo :D
Długości bym się nie czepiała. Przecież się mieścicie. Nasz ogon jest dłuższy ale ja jestem w rozmiarze m/l. Kółka próbuj wyżej na ramieniu przed dociąganiem. No i czy jak dociągasz to w bok? Z dużo też nie pomogę bo też dopiero ćwiczymy i się uczymy.

Ostatnia edycja:
reklama
A tak btw. Załatwiłam się totalnie, poparzylam cała nogę. Ledwo chodzę, powychodziły mi burchle ropne, i skora się zmarszczyła :/
Mam poparzone od części uda, pod kolanem, piszczel, stopa i palce...

Ja nigdy kolek nie miałam to ciezko mi dobrze doradzić. Mas odwrócona krawędź? Zaczynaj dociagac z kółkami na ramieniu no i mała musi być symetrycznie i wyżej. Długość moim zdaniem jest ok :)

Nie, krawędzi nie odwracałam. Kierowałam się instrukcja na stronie lennylamb i tam dziewczyna nie odwracała. Kółka na ramieniu miałam tylko aż tyle mi zjechały hahaha. Ale obejrzałam jeszcze ich filmik i chyba już wiem gdzie popełniłam błędy. No i układałam na szybko więc może przez to że nie wszędzie porządnie podociagane to tak niesymetrycznie i nisko? Wydaje mi się że za luźno ją mam w momencie wkładania dziecka i dlatego tak długo ciągnąć muszę i te kółka tak nisko w efekcie

Długości bym się nie czepiała. Przecież się mieścicie. Nasz ogon jest dłuższy ale ja jestem w rozmiarze m/l. Kółka próbuj wyżej na ramieniu przed dociąganiem. No i czy jak dociągasz to w bok? Z dużo też nie pomogę bo też dopiero ćwiczymy i się uczymy.
Właśnie chyba za bardzo w dół ciągnełam, dzięki .
Chyba muszę ja rozłożyć i na nowo zaplątać przez kółka. W sumie dopiero 2 raz się przymierzałam to nie ma co oczekiwać że będzie super tylko codziennie próbować.

reklama
Do góry