D_dream coś Ty robiła że tak się popatzylas? Współczuję strasznie. A i wtedy co Ci się ten pokarm nie tworzył to podałaś butle? Pokarm wrócił? Po jakim czasie? Cycacie się dalej.? Pytam tak z ciekawości w razie W. Co prawda u mnie butelka i tak nic nie zdziałam bo młoda ma odruch wymiotny i dlatego zamiast teraz bawić się na weselu to się tulimy w sypialni przy cycku. A to ostatnie weselicho w rodzinie i to w dodatku takie wyczekane bo kuzyn ma prawie 40.
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dziewczyny szczepiliscie na pneumokoki ? I rotawirusy ?
Carmi
Czerwcowa mama 2009
O rany, i Ty jeszcze na forum piszesz? Ja sobie raz gorącą herbatę na udo wylalam to wyłam pod zimnym prysznicem czekając na moja mamę by pojechać na pogotowie. To było zeszłego lata i do teraz mam wyraźne blizny. W jednym miejscu widzialam dosłownie jak się skóra topi jak dotknęłam zaraz po. Najgorszy ból jakiego doznałam, poród przy poparzeniu to pikuś....A tak btw. Załatwiłam się totalnie, poparzylam cała nogę. Ledwo chodzę, powychodziły mi burchle ropne, i skora się zmarszczyła :/
Mam poparzone od części uda, pod kolanem, piszczel, stopa i palce...
d_dream
Pojemnik mi w ręku z wrzątkiem w srodku pękł i poleciało mi na nogę.D_dream coś Ty robiła że tak się popatzylas? Współczuję strasznie. A i wtedy co Ci się ten pokarm nie tworzył to podałaś butle? Pokarm wrócił? Po jakim czasie? Cycacie się dalej.? Pytam tak z ciekawości w razie W. Co prawda u mnie butelka i tak nic nie zdziałam bo młoda ma odruch wymiotny i dlatego zamiast teraz bawić się na weselu to się tulimy w sypialni przy cycku. A to ostatnie weselicho w rodzinie i to w dodatku takie wyczekane bo kuzyn ma prawie 40.
Nie, nie cycamy
Jesteśmy na butli. Pokarm powrócił, następnego dnia. Niestety nie na długo.
Jestem w stanie ściągnąć od 30ml do 60ml.
Wtedy swoje mieszam z kupnym i rozdzielam na porcje. Także zostajemy na butli już na cito
I nie żałuje
d_dream
To było wczoraj. Już się wybeczalam, i nastałam pod zimnym prysznicem.O rany, i Ty jeszcze na forum piszesz? Ja sobie raz gorącą herbatę na udo wylalam to wyłam pod zimnym prysznicem czekając na moja mamę by pojechać na pogotowie. To było zeszłego lata i do teraz mam wyraźne blizny. W jednym miejscu widzialam dosłownie jak się skóra topi jak dotknęłam zaraz po. Najgorszy ból jakiego doznałam, poród przy poparzeniu to pikuś....
Smaruje białkiem jajka, i robię zimne okłady.
No podejrzewam, ze i ja będę miała blizny wiec zapewne w ruch pójdzie bio oil. Piecze, bo piecze. To normalne.
No ja urodziłam dwójkę i jeden od drugiego gorszy w każdym stopniu. Wiec chyba wole przejsc poparzenie
My też się kąpiemy codziennie bo moja gwiazda uwielbia kąpiele.
A tak z innej beczki to ile najmniej może przybrać dziecko kp tygodniowo? Bo mi co tydzień przybiera mniej. W tamtym tygodniu przybrała już tylko 110g a przybierała po 200g. Jutro będziemy się ważyć to zobaczymy ile w tym tygodniu dupka urosła ale pewnie jeszcze mniej.
A tak z innej beczki to ile najmniej może przybrać dziecko kp tygodniowo? Bo mi co tydzień przybiera mniej. W tamtym tygodniu przybrała już tylko 110g a przybierała po 200g. Jutro będziemy się ważyć to zobaczymy ile w tym tygodniu dupka urosła ale pewnie jeszcze mniej.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Super, bo na tym z lennylamb to z prędkością światła pokazuje hahaTu masz świetny filmik ona tu wkłada dziecko dwa razy - patrz na drugi
To widzę że muszę zacząć jutro od podstaw
Dzięki!!
d_dream
Moja będąc na cycu, tydzień po wyjściu ze szpitala nabrała ponad 400 gram więcejD_dream dzięki za odpowiedź. Fajnie że mogłaś przejść na butle jak mała była głodna. Ja niestety jakby się coś takiego przydarzyło to chyba będę wyć razem z nią i czekać na cud żeby to mleko w tych cyckach się pojawiło.
No nie miałam wyjścia, musiałam podać butle
Zreszta już mowilam, ze ja nie mogę sobie pozwolić na to żeby mi dziecko wisiało na cycku po 2-3 godziny żeby pobudzić laktację.
Najważniejsze ze mała jest najedzona i obie jesteśmy szczęśliwe
reklama
Popieram. Moja koleżanka poparzyła wierzch stopy. Długo cierpiała i nie chciało jej się goić to. Sama cos przykładała. Po jakimś czasie poszła do.lekarza bo rana i ból. Dostała maść z antybiotykiem i opieprz że nie pojechała na IPMoże warto z tym na IP podjechać? Takie rany lubią się babrać bez specjalnych opatrunków.
Ostatnia edycja: