reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@agaroko
@StarAnia

Zamontowalam córkę w tej kółkowej i jestem ciekawa opinii czy mogę tak chodzić z taka krótka (Na stronie jest napisane że ona na rozmiar s-xs jest, hehe, a ja dorodne l-xl :rolleyes2:
@StarAnia , jak ja mam to zrobić by te kółka tak nie zjezdzały blisko małej jak dociągam ? Bo ona wtedy, wydaje mi się, trochę krzywo jest.

P.S. przedpokój w remoncie, proszę się nie przyglądać fotce za bardzo :D
Długości bym się nie czepiała. Przecież się mieścicie. Nasz ogon jest dłuższy ale ja jestem w rozmiarze m/l. Kółka próbuj wyżej na ramieniu przed dociąganiem. No i czy jak dociągasz to w bok? Z dużo też nie pomogę bo też dopiero ćwiczymy i się uczymy.

Ostatnia edycja:
reklama
A tak btw. Załatwiłam się totalnie, poparzylam cała nogę. Ledwo chodzę, powychodziły mi burchle ropne, i skora się zmarszczyła :/
Mam poparzone od części uda, pod kolanem, piszczel, stopa i palce...

Ja nigdy kolek nie miałam to ciezko mi dobrze doradzić. Mas odwrócona krawędź? Zaczynaj dociagac z kółkami na ramieniu no i mała musi być symetrycznie i wyżej. Długość moim zdaniem jest ok :)

Nie, krawędzi nie odwracałam. Kierowałam się instrukcja na stronie lennylamb i tam dziewczyna nie odwracała. Kółka na ramieniu miałam tylko aż tyle mi zjechały hahaha. Ale obejrzałam jeszcze ich filmik i chyba już wiem gdzie popełniłam błędy. No i układałam na szybko więc może przez to że nie wszędzie porządnie podociagane to tak niesymetrycznie i nisko? Wydaje mi się że za luźno ją mam w momencie wkładania dziecka i dlatego tak długo ciągnąć muszę i te kółka tak nisko w efekcie

Długości bym się nie czepiała. Przecież się mieścicie. Nasz ogon jest dłuższy ale ja jestem w rozmiarze m/l. Kółka próbuj wyżej na ramieniu przed dociąganiem. No i czy jak dociągasz to w bok? Z dużo też nie pomogę bo też dopiero ćwiczymy i się uczymy.
Właśnie chyba za bardzo w dół ciągnełam, dzięki .
Chyba muszę ja rozłożyć i na nowo zaplątać przez kółka. W sumie dopiero 2 raz się przymierzałam to nie ma co oczekiwać że będzie super tylko codziennie próbować.

reklama
Do góry