reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurcze ta pogoda jest popieprzona. Nie wiem jak mam sie ubrac, a co dopiero mlodziana [emoji53] raz ciepło, raz zimno, dodatkowo sasiedzi hajcuja kaloryfery i w chacie mam tropiki, przez co wydaje mi sie, ze na dworze tez musi byc bardzo cieplo [emoji85]

reklama
A u mnie juz sie nie kupuje prezentow, tylko najmlodszym ;) dodatkowo od zeszlego roku obchodzimy swieta z moja i krzyska rodzina, wiec jest okolo 15 osob na wigilii, jakby kazdy mial kazdemu kupowac prezenty to bysmy poszli z torbami [emoji85] poszedl pomysl zeby zrobic losowanie jak w szkole, ze kazdy kupuje po jednym prezencie wylosowanej osobie, ale zobaczymy czy to wyjdzie [emoji1]
U nas też dostają tylko dzieci. W zeszłym roku nie dostałam już nawet od rodziców :( także w tym roku już też sobie kalendarze i kubki odpuszczam ;-) ;)

Siedzę na tej glukozie... już godzina od wypicia a mnie mdli jak cholera:(:(:(
Dobrze, że Kamil ma wolne to wcześniej i małemu pobraliśmy krew na badania i ja spokojnie mogę sobie siedzieć a oni gdzieś poszli..

A później jedzieny wybrać bujaczek. Strasznie mnie ciekawi czy uda się coś dobrać, bierzemy testera :)
Super szalejcie, kasa jest to i dziecko trzeba obkupic

reklama
Mój mąż właśnie odkurza bo mu jęczę na ten odkurzacz że co chwilę się zagrzewa i wyłącza hmmm zmywarkę włączył i nie cieknie zaraz mi powie że wymyślam bo chve wszystko nowe!!!! Ale odkurzacz wymusze i stół do kuchni!!! W zmywarce podejrzewam uszczelke!!

Ogarnęłam ubranka Damiana ale on rośnie dziś przyjdą polspiochy z Pinokio będę mu codziennie zakładać aby się nacieszyć a kolejne zamówię już na rozm 68

Do góry