Hihi ale to musiała być zaj..sta kąpiel!Klusia, wykąpana i tak zasnęła
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
A ty za rok będziesz mogła zrobić cudowny kalendarz z pięknymi zdjeciami Tymka dopasowanymi do każdego miesiąca roku.. Kiedyś gdy K. i B. Byli malutcy bawiłam się w takie sesje i właśnie co roku fundowałam dziadkom kalendarze
Coś mi pogmatwalo się
Dlatego my nie mamy karuzeli bo ciągle na koszu jesteśmy...Nie bardzo się da bo ma taka śrubę. Bardziej so szczebelkow
KatarzynaCarmen
Fajna dynia , ja nie wiem jak Wy to robicie , mi w ogóle ciężko obrać dynię że skórki A tutaj takie arcydzieła [emoji39]No i zaliczone... Co roku powtarzam - nigdy więcej.
Zobacz załącznik 912716
@StarAnia. Malowałaś się a'la Dia De Los Muertos? Ja odpuściłam. Wyglądam tak i bez make-up
KINDERBUENOO88
zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
A ty za rok będziesz mogła zrobić cudowny kalendarz z pięknymi zdjeciami Tymka dopasowanymi do każdego miesiąca roku.. Kiedyś gdy K. i B. Byli malutcy bawiłam się w takie sesje i właśnie co roku fundowałam dziadkom kalendarze
Z tym kalendarzem to super pomysł
A w ogóle skąd pajączki?Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi
A to mój Halloweenowy chłopak
Zobacz załącznik 912715
kasiaczek89pl
Moje dziecko śpi od 17stej.. zdążyłam posprzątać, ogrzać i zjeść obiad, wyprasować pościel x2 i podwójne pranie młodego i teraz usiadłam i kurde mógłby już wstać a z drugiej strony tak dobrze się siedzi
A to mój Halloweenowy chłopak
Zobacz załącznik 912715
Cudne zdj [emoji7]
KatarzynaCarmen
Słodziak [emoji307]Klusia, wykąpana i tak zasnęła
Chloe.Chloe
Fajny pomysł z tym kalendarzem. Ja miałam pisać dziennik z pierwszego roku życia dziecka + zdjęcia. Na razie nici z tego - w dzień jestem przywiązana kotwicą, a wieczorem jestem za bardzo wykończona. Przez złe samopoczucie w ciąży nie kupiłam też aparatu fotograficznego (prawie nie wychodziłam z domu, a lubię rzeczy obejrzeć i pomacac zanim kupię) i robię zdjęcia tylko komórką. Niestety Leoś nie jest szczególnie chętny do współpracy przy zdjęciach...zazdroszczę ale sama jestem sibie winna - lenistwo.
reklama
No do Halloweenowej ze skóry nie obierasz a czym więcej miąższu się wydrąży tym łatwiej wycinać no i mały poręczny ostry nożyk potrzebny.Fajna dynia , ja nie wiem jak Wy to robicie , mi w ogóle ciężko obrać dynię że skórki A tutaj takie arcydzieła [emoji39]