Ej. A ja k..wa to co?! Wsparłam cię! Czuję się urażoba i hdyby nie egocentryzm zawinęłabym się na piętce. {Ja już nie zamierzam się dzisiaj udzielać
Skoro wszystkie, mimochodem jestescie przeciwko mnie i żadna nie stara Się mnie zrozumieć.
Także nic tu po mnie, miłego wieczoru
reklama
To już wiem czemu taka brzydka jestem.Tylko Ty i dziękuje.
Zapamiętam
I nie złość się, bo złość piękności szkodzi. A co nam nie zaszkodzi to doje*bie psychicznie
d_dream
Fanka BB :)
O nie! Rozwaliłas mnie...To już wiem czemu taka brzydka jestem.
Przestań!
kasiaczek89pl
Człowiek ma miekkie serce to musi mieć twardą dupę. Koniec moich porad na forum, jak cos, to piszcie wiadomości prywatne, bo na prawdę nie chce mi się szarpać.
Mam wahania nastrojów z przewagą tego złego - jak przed okresem. Oby nie...
Przykre. Buziaki
Myślę że jako matka najlepiej znasz sytuacje i wiesz/czujesz co zrobić powinnaś. Ja chciałam karmić i za pierwszym razem i za drugim. Ile ja się zryczałam to wiem ja i mąż. Ile bólu wycierpiałam od położnej ostatnio to moje. Ile siedziałam w fotelu z pierwszym wiszącym na cycku z nadzieją na rozkręcenie laktacji a potem słowa pediatry że za słabo przybiera że w ogóle jest słaby i trzeba podać mm...Nie unoszę się. Ile razy mam to mówić
To właśnie ja czuje presję z waszej strony bo najechalyscie na mnie jakbym wam krzywdę zrobiła.
Dziękuje za rady, nie chodzi mi o to żeby ci dogryźć bo absolutnie nie miałam tego w zamiarach
Wiem jak to wszystko wpływa na psychikę. I jak mi położna powiedziała że pewnie nie chcę karmić jak poprosiłam o pomoc...
Eh...
Wiem co to znaczy...
kasiaczek89pl
d_dream
Dzięki kochana za słowa otuchy.Myślę że jako matka najlepiej znasz sytuacje i wiesz/czujesz co zrobić powinnaś. Ja chciałam karmić i za pierwszym razem i za drugim. Ile ja się zryczałam to wiem ja i mąż. Ile bólu wycierpiałam od położnej ostatnio to moje. Ile siedziałam w fotelu z pierwszym wiszącym na cycku z nadzieją na rozkręcenie laktacji a potem słowa pediatry że za słabo przybiera że w ogóle jest słaby i trzeba podać mm...
Wiem jak to wszystko wpływa na psychikę. I jak mi położna powiedziała że pewnie nie chcę karmić jak poprosiłam o pomoc...
Eh...
Wiem co to znaczy...
Oczywiście ze będę próbowała jeszcze kp, nie powiedziane ze to wyjdzie. A nóż widelec, akurat.
Ciężko mi jest, ze to tak z dnia na dzień. No ale niestety bywa i tak..
Póki co mała na noc dostanie mm, bo niestety w dalszym ciągu nic nie ma. Idę ja budzić do kąpieli.
reklama
Adell1994
Fajny ten Twój MichałekMoje dziecię dziś nie chce jeść. Za to chętnie gapi się na ścianę za mną. Na mnie. Na cokolwiek. Wszystko mu się dziś podoba i go interesuje tylko nie cycek Zobacz załącznik 911927zamiast jeść to się gapi na mnie
Mój leży i się śmieje zamiast spać