reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mój tez zawsze uleje na przewijaku..
Przecież on głównie leży a tylko przeniosę go na przewijak zaraz leci.. już mam pieluchę położona przy główce i na nią go kładę

I dźwięki z kuchni tez go budzą, najbardziej talerze. Na szczęście zaraz się uspokaja
Mój też ulewa na przewijaku i to strasznie aż mu czasami chlusta a później się drze wcześniej bo głodny

reklama
Też już tak chve ale u mnie postęp bo jak mnie zauważy to uśmiecha się wkoncu

IMG_1526.JPG

Załączniki

• IMG_1526.JPG
    IMG_1526.JPG
    234,3 KB · Wyświetleń: 317
Dzięki shaggy tantum verde mam akurat. :) ja też podziwiam jak dajecie radę z dzieciakami a mąż w rozjazdach... ja mam 2jke i czekam aż mąż wróci z pracy i jak wraca to w sumie nic nie robi... tv ogląda :/ on nie gotujacy, nie prasujacy, sprząta sporadycznie, i ggwozdzia przybić nie umie.... eh
To co imię zrobić? Bo moj to torty, ciasta klepie i chatę sprząta

reklama
Do góry