reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja mam spindolony humor. Byla polozna i tak wlasnie mi sie wydawalo, ze potowki malego to nie potowki. Ma wysypke no i teraz niewiadomo od czego. Nowych kosmetykow nie uzywalam. Dodatkowo po kazdym karmieniu dzisiaj tak ryczal, jakbym mu wrzatku do zoladka nalala. Ewidentnie cos mu nie pasuje. I kupa dzisiaj 4 razy juz byla, dwie ze sluzem :( ehh moze faktycznie szkodzi mu cos co jem :/
Tak ogolnie to nie jest markotny, teraz np lezy i sie smieje znowu do karuzeli, ale po cycku jest tragedia :(
Może to nie kwestia tego co ty jesz może nie być związku cyc/wysypka. A płacz przy czy po jedzeniu związany np. z refluksem utajonym.

To super [emoji5][emoji5][emoji5] To że na kim nie ma oka zawiesić to fakt ale mój też do przystojniaków nie należy [emoji39]Spróbuj metodę eliminacji i zobacz co mu szkodzi, bidulek z tym brzuszkiem i wysypką [emoji26]
Ja nie wiem bo się już przyzwyczaiłam do mojego... ale chyba niektórym kobietom się podoba... dla mnie jest ani brzydki ani przystojny :-D

A mój brodacz chyba należy bo się za nim oglądają. Np jak jesteśmy na imprezie. Raz wrócił z numerem telefonu od jakieś dziuni. Wcisnęła mu kartkę do ręki
:rolleyes2:
Jak słowo daję. On jej pokazał obrączkę :laugh2:

Plus taki że jak idzie coś łatwić w urzędzie a jest kobieta na okienku to zawsze wróci poinformowany bo mu tłumaczą jak dziecku .
Mnie by wzrokiem zabiły ;-) ;)
Bo są laski co na obrączki lecą. Ja brodatych skreślam ;) tzn. zależy jaka broda. Taki zarost "zaniedbany" zły chłopiec spoko ale te brodziska i barbery mnie drażnią...

To mój nie kuma jeszcze ze cos robię drze się ciągle oprócz spania i karmienia i jakie 16min spokoju to pozatymi czynnościami ciągle ryczy ja się go normalnie boję aż mimo że zimno popołudniu wysyłam na dwór bo normalnie byłam się go aż tyle czasu słuchać oby z tego wyrastal bo się pochlastam...
One wyczuwają lęk... :-D .normalnie dzieci kukurydzy :-D

reklama
Do góry