Apropo podnoszenia główki. Trochę podnosi ale na brzuchu to jej się najlepiej ....śpi
Boska!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apropo podnoszenia główki. Trochę podnosi ale na brzuchu to jej się najlepiej ....śpi
Oglądała któraś live z Magda Karpienia, który wstawiłam? @Olka.fasolka Tobie gadali chyba o fazach mleka, prawda? Chociaż ostatnie 10-15 min sobie odtwórz
Ja oglądałam całośćOglądała któraś live z Magda Karpienia, który wstawiłam? @Olka.fasolka Tobie gadali chyba o fazach mleka, prawda? Chociaż ostatnie 10-15 min sobie odtwórz
A jak Twój nastrój ?
Dokładnie pomoc mamy i partnera jest bardzo ważnaW ciąży miałaś pozytywne nastawienie , teraz jest chwilowo gorzej ale jak tylko maleństwo "wyreguluje" swoje zachowania i nawyki to będzie lepiej .
Mąż musi dopomóc .
Forum to forum. My tu tylko słownie jesteśmy w stanie operować. Ale jednak pomoc mamy czy faceta jest nieoceniona
Trzymaj się bo fajna babka jesteś
Hej dziewczyny mam takie szybkie pytanie, czy wasze dzieciaczki po szczepieniach też tyle spały? Zosia śpi od 9 i nawet je przez sen. Temperatury na razie nie ma. Za dwa dni skończy 2 miesiące A i waży 4500.
Ja przez ten weekend trochę się ogarnęłam tzn. Zostawiłam męża z dziećmi i ten czas poswieciłam głównie dla siebie. Miałam spotkanie z psychologiem i otworzyła mi oczy na wiele , że bycie matką Polką i ciągłe dążenie do perfekcji odbiera mi radość z życia A przede wszystkim radość bycia mamą. Postanowiłam wyluzować, mniej sprzątać i prać , A ten czas poświęcać Zosi i starszej córce na wspólne przytulania czy wyjścia . Mam przykaz spotkań towarzyskich bez dzieci ale z tym problem bo wszyscy znajomi zostali w Szczecinie A tu w Warszawie nikogo nie znam .
Jak wczesniej mlody byl marudny, tak teraz przez 2 godziny prawie nie spal i sobie gadalismy, az niewiarygodne dla mnie, ze tyle byl aktywny bez marudzenia [emoji5] no i po kiepskim poczatku dnia zobaczyc ten usmiech to miod na oczy [emoji7]
Zobacz załącznik 910721
Zobacz załącznik 910722
Teraz przysypia przy cycusiu [emoji4]