reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To mnie przebilas, bo chcialam sie chwalic, ze moj glodomor przespal 6 bitych godzin! Mnie obudzily mega pelne piersi, wiec musialam nakarmic. Zjadl tylko z jednej to z drugiej odciagnelam 70 ml, bedzie na przyszlosc. Niestety, rozbudzilam sie i nie spalam od 4.30 do 6.30. Zaraz jeszcze sie zdrzemne godzinke.
Gdzie kupujecie torebki do mrozenia mleka?

Ja wczoraj na allegro zamówiłam

reklama
W wymazie z oka Borysa wyszlo, ze ma bakterie streptkcoccus pleumoniae. Jestesmy po 13 dniach antybiotyku wrazliwego na ta bakterie i jade zaraz jak wstanie i go nakarmie znowu na wymaz i zobaczymy czy juz nie ma, bo oczy dalej troche ropieja, wiec mamy masc jeszcze od dzis do oczu dawac i od wczoraj wieczorem zakraplam mu mlekiem i masuje kanaliki przy kazdej zmianie pieluszki. Mam nadzieje, ze w koncu przejdzie. Pozniej na 10;30 musze juz byc na przedstawieniu u starszego i po, jade do mamy. Napiety grafik. Pozniej was doczytam
Biedny Borys z tymi oczami . Oby teraz po tym antybiotyku wszystko już było w porządku .
O to dzisiaj nie będziesz się nudziła :)

reklama
Do góry