reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

3:30 My dopiero teraz na warcie. Tez zasnął koło 00:30 . Teraz jedzonko o dziwo pampers znośny a szkoda go rozbudzać wiec zostaje. Po cycku odłożony do łóżeczka a mama poszła buszować po szafkach w poszukiwaniu przegryzki. Trochę się wierci bo te cholerne wzdęcia nas męczą dziś. Okno dalej otwarte. Nie wieje już.
Kurde a my lubimy ciepło...

reklama
Berek.
Głowa boli nie wiem czy od duchoty czy od wrażeń.
Spałam jak zabita...
Sny ok. Miłe i związane z nowym eM. Ale nie pamiętam dokładnie co.
Póki co mam bu..del na kółkach:
Zobacz załącznik 910555
Bardzo. Bardzo. Bardzo brakuje mi urządzonej kuchni. To chyba będzie pierwsze co zrobię jak dorwę większą kasę...
Dziś czeka mnie meeeeega sprzątanie bo wczoraj nie dałam już rady nic zrobić. Byłam wykończona. Może ten ból głowy dziś też z przemęczenia...
Ale generalnie jestem zadowolona. Łazienka i kuchnia mikroskopijne ale pokoje nawet nawet szczególnie pokój rodzinny.
Oj bo ty byś chciała już od razu czysto i poukładane! No nie ma tak! Na spokojnie wszystko ogarniesz daj sobie czas ludu kochany ciesz się że już na swoim że matka cię nie będzie wkur..... I jak kupisz jedzenie to będziesz mieć a nie ci wpieprza itp buźka a po co ci łazienka wielka? Do załatwienia sprawy i wykapania akurat mniej sprzątania! Poza tym jesteś szczesciarą bo dostałaś mieszkanie za free my z mężem musieliśmy kredyt zaciągnąć...

Mam to samo.
Chłopcy to bodziaki i dresy na codzień tłukli. Rajty zimą.
Ule ubieram i przebieram tak żeby mi się podobało. I żeby każdą rzecz co kupiłam miała założoną
Super ja mojej kuzynce bo właśnie urodziła kupiłam cukierkowe piękne ubranka! Body że spódniczka legginsy itp później wam wyślę fotkę śliczne te ciuszki dla dziewczynki są a ja ostatnio dwóch chłopaków Hehe a panny maja 9lat teraz je stroje

Myłsm raz. Za mocno mi pachną.
Dzięki za odpowiedź [emoji846]
Ja mloda stroje aczkolwiek czesto ma legginsy. Sukienki odpuszczam na razie. Po 2 chlopakach i dresach teraz szalejeeee i w szafie roi sie od rozu
Haha mam tak samo, po dwóch chłopakach, kolorze niebieskim (choć to mój ulubiony kolor) też u mnie panuje róż, też szaleje [emoji16][emoji16][emoji16] mówią mi że mam jobla [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Berek.
Głowa boli nie wiem czy od duchoty czy od wrażeń.
Spałam jak zabita...
Sny ok. Miłe i związane z nowym eM. Ale nie pamiętam dokładnie co.
Póki co mam bu..del na kółkach:
Zobacz załącznik 910555
Bardzo. Bardzo. Bardzo brakuje mi urządzonej kuchni. To chyba będzie pierwsze co zrobię jak dorwę większą kasę...
Dziś czeka mnie meeeeega sprzątanie bo wczoraj nie dałam już rady nic zrobić. Byłam wykończona. Może ten ból głowy dziś też z przemęczenia...
Ale generalnie jestem zadowolona. Łazienka i kuchnia mikroskopijne ale pokoje nawet nawet szczególnie pokój rodzinny.
Na ten ból pewnie wszystko się złożyło, i duchota i zmęczenie, stres i nerwy. Uważaj na siebie [emoji8]

Jejku obudził mnie budzik, cyce czuje pełne i twarde, aż bolą, ta moja gnidka spała całą noc [emoji15][emoji15][emoji15] Nie wiem czy się cieszyć czy co bo aż dziwne... Teraz wstać muszę chłopców szykować...

reklama
Do góry