Mój tak wczoraj. Odebraliśmy Bartka i zasnął jak wyszliśmy z domu w wózku rzecz jasna. No i o dziwo nie obudził się po powrocie jeszcze z godzinę. Za to jak wstał to tak się darł do cyca jakbym go głodziłaI ja się witam 2 godziny snu, a młody rzucił się na cycka jakby od tygodnia nie jadl [emoji14]
reklama
U Nas zależy jak liczyć. Ja nocną liczę jedną. o 1:00 choć wzięłam go do wyra o 23:00 no i wstaliśmy jak zawsze po 4:00 szkoda tylko że jest ta godzina że muszę szykować a młody przy cycku śpi a w wyrze marudzi...No to pobudka nr 3 [emoji14]
Berek.
Uwielbiam mojego terrorystę. Śmieje się w głos gdy tylko zobaczy wywalony jęzor. Też mi poczicie humoru
Po wczorajszej rozmowie z babką z OPSu jakiś przypływ mocy czuję... Jakoś muszę przetrwać dwa tygodnie.
W środę UWAGA przeprowadzamy się! Na razie to chyba będziemy żyć jak jaskiniowcy ale S. załatwił chłopów i transport więc dziś pakuję kartony tak żeby meble mogli moje wziąć... kurde a szyba w kuchni nie zrobiona a łóżko chłopaków nie odnowione a a a a dużo a ale chyba już czas zebrać graty.... lęk, ekscytacja, niechęć i podniecenie jednocześnie... No i kurde gorsze dojazdy do szkoły K. przynajmniej do czasu zdjęcia tego cholernego gipsu.
Uwielbiam mojego terrorystę. Śmieje się w głos gdy tylko zobaczy wywalony jęzor. Też mi poczicie humoru
Po wczorajszej rozmowie z babką z OPSu jakiś przypływ mocy czuję... Jakoś muszę przetrwać dwa tygodnie.
W środę UWAGA przeprowadzamy się! Na razie to chyba będziemy żyć jak jaskiniowcy ale S. załatwił chłopów i transport więc dziś pakuję kartony tak żeby meble mogli moje wziąć... kurde a szyba w kuchni nie zrobiona a łóżko chłopaków nie odnowione a a a a dużo a ale chyba już czas zebrać graty.... lęk, ekscytacja, niechęć i podniecenie jednocześnie... No i kurde gorsze dojazdy do szkoły K. przynajmniej do czasu zdjęcia tego cholernego gipsu.
18grudzien
Fanka BB :)
Super doczekałas się!!!Berek.
Wiesz chciałabym tak naprawdę iść na gotowe... mam telepkę na samą myśl o przenoszeniu tego bu.rdeluSuper doczekałas się!!!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dobra idę za robotę się wziąć póki mały śpi...
A młody co taki foch?Dzień nam się zaczął od 5...
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
A tak wyszło na zdjęciu młoda próbuje zasnąć to się ogarnę...Może z godzinkę pospi.
Oglądam pogodę tragedia na ten tydzień...ciężko że spacerkami
Oglądam pogodę tragedia na ten tydzień...ciężko że spacerkami