reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

I ja się witam :) 2 godziny snu, a młody rzucił się na cycka jakby od tygodnia nie jadl [emoji14]
Mój tak wczoraj. Odebraliśmy Bartka i zasnął jak wyszliśmy z domu w wózku rzecz jasna. No i o dziwo nie obudził się po powrocie jeszcze z godzinę. Za to jak wstał to tak się darł do cyca jakbym go głodziła ;)

reklama
Berek.

Uwielbiam mojego terrorystę. Śmieje się w głos gdy tylko zobaczy wywalony jęzor. Też mi poczicie humoru ;)

Po wczorajszej rozmowie z babką z OPSu jakiś przypływ mocy czuję... Jakoś muszę przetrwać dwa tygodnie.

W środę UWAGA przeprowadzamy się! Na razie to chyba będziemy żyć jak jaskiniowcy ;) ale S. załatwił chłopów i transport więc dziś pakuję kartony tak żeby meble mogli moje wziąć... kurde a szyba w kuchni nie zrobiona a łóżko chłopaków nie odnowione a a a a dużo a ale chyba już czas zebrać graty.... lęk, ekscytacja, niechęć i podniecenie jednocześnie... No i kurde gorsze dojazdy do szkoły K. przynajmniej do czasu zdjęcia tego cholernego gipsu.

Berek.

Uwielbiam mojego terrorystę. Śmieje się w głos gdy tylko zobaczy wywalony jęzor. Też mi poczicie humoru ;)

Po wczorajszej rozmowie z babką z OPSu jakiś przypływ mocy czuję... Jakoś muszę przetrwać dwa tygodnie.

W środę UWAGA przeprowadzamy się! Na razie to chyba będziemy żyć jak jaskiniowcy ;) ale S. załatwił chłopów i transport więc dziś pakuję kartony tak żeby meble mogli moje wziąć... kurde a szyba w kuchni nie zrobiona a łóżko chłopaków nie odnowione a a a a dużo a ale chyba już czas zebrać graty.... lęk, ekscytacja, niechęć i podniecenie jednocześnie... No i kurde gorsze dojazdy do szkoły K. przynajmniej do czasu zdjęcia tego cholernego gipsu.
Super doczekałas się!!!

Dzień nam się zaczął od 5...

Załączniki

• 20181023_060812.jpg
    20181023_060812.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 142
Marciaa na pocieszenie powiem ci że mój chyba też bo jak narazie mimo noszenia przytulania i śpiewania małej coś nie ma się na spanie. W sumie od 3 już tak spala niespokojnie a od 5 oczy jak 5 złotówki

reklama
Do góry