18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogóle nie śpi a jak już to drzemki co 15min omg muszę się ogarnąćTak ponoć 5 tydzień to skok
Ja mam za tydzień ...
Moj sie przed chwila zakrztusil w bujaczku. Uslyszalam kaslanie, ale ze czesto mu sie ulewa i czyms tam sie czasem zachlysnie, kaszlnie i jest spokoj to dalej robilAm sniadanie. ale nagle zrobila sie cisza, odwracam sie a on wygiety w luk i nie moze zlapac oddechu. Dobrze, ze bylam blisko, nie chce wiedziec co by bylo jakbym np byla pod prysznicem i tego nie uslyszala.. juz sie cala trzese i kolejny dzien mam z glowy..
Ino nic do naleśników nie miałam... Ale to dlatego że tu mieszkam z rodzicami.. mniejsza... już niedługo.Ja kiedyś Staremu zrobiłam w takiej sytuacji naleśniki do pracy. Może Ci się kiedyś pomysł przyda, jeśli składniki będą. Dziś nawet modne [emoji6] lunch boxy z pokrojonymi rulonikami z naleśników.
Nie ma uczulenia na gluten jest jego nietolerancja. Nigdy nie objawia się wysypkami. Celiakia to choroba którą trudno wykryć bo objawia się dopiero gdy gluten odkłada się w miejscach których nie powinien i zaczynają się problemy z brzuchem a. nawet stawami czy mięśniamiPozwole sobie zacytować ten post ale mam pytanie inne
Czy jak Michałowi wyszło to uczulenie na coś do jedzenia to miał krostki na buzi tylko czy jeszcze gdzieś ?
Bo moja Ula ma krostki na buzi .
Niby trądzik niemowlęcy.
Ma na samej buzi, główce i szyjce. Taka kaszka. W jednym miejscu czerwone w innym bezvarwbe. Na dworze ogólnie blednie.
Na ciele nie ma.
Ale tak od wczoraj dość suche się zrobiły jej te policzki.
Ja jej wcześniej nie smarowałam buzi niczym. Swoim mlekiem tylko i przemywałam wodą.
Wczoraj jej posmarowałam i dziś tym masełkiem nawilżającym z tego baby dermedic.
Dziewczyny
@kasiaczek89pl @StarAnia i inne
Czy uczulenie na "cos" (gluten, laktozę albo cokolwiek innego) może "wyjść" po ponad miesiącu ?
Karmię cycem. Jem tak jak jadłam całą ciążę i przez ten ostatni miesiąc .
Położna mi zaczęła coś nynać że powinnam odstawić nabiał.
Do lekarza mam na szczepienie 6.11 więc dopytam . Teraz nie chce iść z nią do przychodni bo jeszcze mi ją zarażą
Dodaję fotkę. Tak wygląda teraz.
Po spaniu lub płaczu jest bardziej czerwona ta wysypka.
Nie ma uczulenia na gluten jest jego nietolerancja. Nigdy nie objawia się wysypkami. Celiakia to choroba którą trudno wykryć bo objawia się dopiero gdy gluten odkłada się w miejscach których nie powinien i zaczynają się problemy z brzuchem a. nawet stawami czy mięśniami
Sezon na rajtuzy uważam za otwarty
AniaStar jejku aż mi zimno jak na was patrzę brrrr