Adell1994
Fanka BB :)
Ja też mam dzisiaj kryzys . Małemu nic nie pasuje , na rękach nie , w łóżeczku nie , w bujaczku nie, w wózku nie, niczym go nie mogę zabawić ani książeczki , ani zabaweczki ani sreczki. Podziwiam te z was które macie po kilkoro dzieci . Ja z jednym mam dość , ciągle płacz i nie śpi . Już się zastanawiam co robię źle, sucho ma , nakarmiony , utulony i nic.Dobra Mama7 mam chwilę ale ten śpi jak ptaszek co sekunda lecę.... Popieram dziewczyny leć do lekarza jak już czujesz że to jest kryzys taki ze sobie nie radzisz... A w ogóle to ja ci powiem iż mój Damian jest 4 dzieckiem a czasami ja zachowuje się przy nim jak nowicjusz!!! Włosy z głowy RWE bo on tak płacze jak żadne z moich dzieci! Nawet bliźniaczki tak nie ryczały, i mam myśli co robię źle???? Gdzie popełniam błąd? No wszystko ma sru tu tutu czysty, sucho, nakarmiony nachuchany na zawołanie a czasami tak potrafi drzec jape że i ja mam kryzysy weź sobie poczytaj moje posty od razu będzie Ci lepiej ze swoją sytuacja! A tam jeszcze trójka w domu przyjdą że szkoły lekcje, obiad synek z zerówki itd itd itd można książkę napisac, w piecu trzeba schodzić palić na dół do piwnicy wtedy mam myśli czy tykajaca bomba da napalic ile razy leciałam na górę wrzuciłem papiery Góra, wrzuciłem węgiel na górę oj coś mi się wydaje że zima dupy nam zmarzna a i może lepiej jak w domu chłodno to zdrowi będziemy bo żeby by aż tak ciepło w dupe było to bez przesady zależy jak łaskawy Pan pozwoli aha i mąż no jest na weekend przyjeżdża w piątek popołudniu ale co cała sobotę cial drzewo aha zejdzie mu jeszcze tak dwie soboty! W ndz już mu zrobilam focha uspokoił małego ale co z tego jak między nami napięcie okropne i myśli znowu po co nam to było albo o seksu mu nie dam nie ma mowy za te moje męki!!!! A i o rozwodzie myślałam przez ten czas płaczu dziecka a jak przestaje to jestem całkiem inna tak ich wszystkich kocham i jesteśmy cudowną rodzina ehhh myślę że u części z nas tak jest i mamy swoje słabsze dni poprostu..... Mi najbardziej żal starszych bo wtedy jak młody ryczy ja już mam lekko podniesiony głos, zastanawiam się na ile potrafimy to wszystko wytrzymać! Ale silne jesteśmy, jak masz kryzys pisz tu do nas zawsze możemy razem ponarzekac.... Buziaki i tule ♥
U nas jutro 5tyg to skok? Matko jedyna właśnie śpi w wózku bo tak miałam go uśpić zmieniam sobie pościel, odmrozilam jakieś leczo które latem zamrozilam, dziś się boję bo zabieram go do ortodonty mam dużo spraw i nawet jestem bez chleba... Do później