reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Oj dźwigać za bardzo nie możesz jeszcze, A zwłaszcza wózka po schodach musisz kogoś poprosić o pomoc ... Ale ta chusta fajna gdzie ja kupiłaś ja bym też chciała takie cosik tylko Kuźwa jak to zamątować ;)

To od mojej siostry dostałam, bo ona kupiła dla siebie ale Benio nie lubił w niej siedzieć i mi oddała. A ona pewnie w Holandi kupowała.

Nie dźwigaj. Nie da rady wózka gdzieś niżej zostawiać? Np. przy drzwiach od piwnicy.
Ja mieszkam na 4 piętrze. Na początku małą znosiłam w samej gondoli, a stelaż miałam w bagażniku w aucie (mamy do pracy z P przez ulicę, więc auto stoi cały czas pod blokiem). Teraz jak mała waży już swoje to cały wózek mamy w bagażniku, a ją znoszę albo w foteliku, albo na rękach.
Chciałabym wózek zostawiać na klatce (na parterze nie ma u nas mieszkań i jest tylko 5 schodków), ale niestety w jednym mieszkaniu bytują typowi żule i alkoholicy i boję się, że wyniosą gdzieś na sprzedaż :(

No właśnie chyba będę stelaż na dole zostawiać. Mam lekkiego stracha, bo niby dość nowe i strzeżone osiedle ale jestem tu nowa i nie wiem jak jest. Ludzie niby zostawiają.. może właśnie będę w foteliku zwozić i w tym foteliku na początku na spacery to dobry pomysł :)

Generalnie nosidła są dla dzieci samodzielnie siadających. Czasem dobiera się nosidła dla mniejszych dzieci, ale to koniecznie musi być regulowany panel, którego tu nie ma.

A to na pewno jest nosidło ? Bo mi wyglada jak chusta. Tule tego materiału ma do motania i tylko jedna cześć kwadratowa ( miękka ) a reszta to pasy materiału

IMG_4698.JPG

Załączniki

• IMG_4698.JPG
    IMG_4698.JPG
    261,1 KB · Wyświetleń: 383
Zdołowałam się wynikami wyborów na prezydenta Warszawy...
Mniee sutki tyle o ile ale czasem mnie w środku cycka boli wcześniej nie miałam tak...
Ja okresu nie dostałam ale po śluzie widzę że coś tam się dzieje... choć liczę że może jeszcze do końca roku nie będzie tego badziewia.
Nie pamiętam co tam jeszcze... jestem zmęczona...

Chloe mnie bolą, i są takie suche jakby .i wrażliwe na kontakt z materiałem :/ no i jak mały zacZyna ssać to boli chwilę. Mój miał po porodzie podcinane to wedzidelko, jęzor na brodę wysuwa jak jaszczurka ;) goj a kto przoduje w wyborach? Bo ja już wyłączyłam tv, spać idę ;) agula niestety sezon chorobowy , moja córka kaszel ma mokry i katar i 37 stopni :( Angelika jak z katarem u was, i czy nadal dajesz Wit. C? Na fb mamaginekolog dała nowy wpis z baza jakie leki można brać przy KP

reklama
Zdołowałam się wynikami wyborów na prezydenta Warszawy...
Mniee sutki tyle o ile ale czasem mnie w środku cycka boli wcześniej nie miałam tak...
Ja okresu nie dostałam ale po śluzie widzę że coś tam się dzieje... choć liczę że może jeszcze do końca roku nie będzie tego badziewia.
Nie pamiętam co tam jeszcze... jestem zmęczona...
Chyba chodzi o odruch oksytocynowy jak kurczą się kanaliki mleczne w środku.

Do góry