reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moj kartofel dzisiaj jeczacy, ojeju. Kupy nie ma 3 dzien, cisnie i nie moze wycisnac i marudzi, ehh. Dodatkowo wysypalo mu cala buzke i szyje potowkami i wyglada jak dziecko wojny

U nas znowu wieczorny armagedon [emoji24] na tę chwilę spokój ale od 17 do teraz był tylko ryk, cyc be, smoczek be, rączki be, wszystko be aż dałam jej trochu glukozy i się uspokoiła...

moja księżniczka o 6 rano przy mleku walnęła sobie klocka ;) później spałyśmy do 9 pobudka na mleko.. po mleku chwile się śmiała i kimneła do 11wypiła butle i poszłyśmy na spacer cała drogę przez las nie spała tylko patrzyła i obserwowała, i tak cały dzień nie śpi tylko patrzy śmieje się i obserwuje.. :)jest prawie 19 i chyba padła mi na rękach po butli oczywiście ...
Najlepsze jest to.że nie było cały dzień marudzenia .. A to wszystko dzięki porannemu klockowi ;)
Dziś rozłożyłam jej matę zakupiłam ja za całe 35 zł były tylko trzy zabawki oryginalne i dlatego chyba taka cena ... Ale pozałatwiałam jej.inne zabawki i gitara ;)

Załączniki

• IMG_20181021_152328.jpg
    IMG_20181021_152328.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 132
Ostatnia edycja:
Moj kartofel dzisiaj jeczacy, ojeju. Kupy nie ma 3 dzien, cisnie i nie moze wycisnac i marudzi, ehh. Dodatkowo wysypalo mu cala buzke i szyje potowkami i wyglada jak dziecko wojny
Mój za przeproszeniem się zesral nawet normalnie więc nadal obserwuje, ale był płacz prawie cały dzień!!!! Miałam serdecznie dość nie wiem co bylo przyczyną ale jego ciężko uspokoić jak się zniesie to już klapa

reklama
Do góry