Adell1994
Fanka BB :)
Mój też ma i mi się wydaje że to normalneA ten pecherzyk o czym swiadczy? Bo moj tez ma taka ssawke na gornej wardze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też ma i mi się wydaje że to normalneA ten pecherzyk o czym swiadczy? Bo moj tez ma taka ssawke na gornej wardze
A karmisz piersią ?Moja księżniczka też tak ma najdłużej to śpi na.spacerze i jak ja wystawie przed dom a ja wtedy sprzątam w domu a tak to co chwile też się budzi w.nocy śpi za to bardzo długo dziś spała 7 godzin
Czym młodszy tym łatwiej i dla niego i dla chirurga. Zabieg trwa 5 sekund krwawienie u Nas ustąpiło od razu. Kacper miał już 6 m-cy a i tak odbyło się to bez płaczu dziecka...Faceci to czasami jakby z choinki się urwali . Mój się pyta czy Franek nie jest za mały bo on by poczekał. To mu mówię że dzieciom jeszcze w szpitalu zaraz po urodzeniu wykonują taki zabieg .
A ten pecherzyk o czym swiadczy? Bo moj tez ma taka ssawke na gornej wardze
Kto ci powiedział że dziecko POWINNO spać tyle i tyle?? Dziecko śpi tyle ile mu trzeba.... w danym dniu czy też z danym temperamentem.Czesc dziewczyny, nie zagladalam tu dosc dlugo i czytam teraz tylko z doskoku. Widze, ze mam te same problemy z moim Kubusiem-krotkie drzemki w coagu dnia, przebudzenia przy zasypianiu wieczornym, itp. Aktualnie najbardziej mnie martwi to spanie-dziecko powinno spac przynajmniej raz dluzej w ciagu dnia-najlepiej 2-3h a nie po kilkanascie minut. Czy ktoras z Was jakos sobie z tym poradzila albo przetrwala ten okres? jak to teraz u Was wyglada?
Dzieki!!
Mhmmm mnie nic o tym nikt nie mówił... a przecież wody se tam nie lałamLekarz mowil, ze chodzi tez o otwarta szyjke macicy i rane wewnatrz niej.
Też tak właśnie myślę . Dlatego jesteśmy umówieni na wtorek , 150 zł wizyta plus zabieg . Chciałam na NFZ to jeden ośrodek na grudzień , inny styczeńCzym młodszy tym łatwiej i dla niego i dla chirurga. Zabieg trwa 5 sekund krwawienie u Nas ustąpiło od razu. Kacper miał już 6 m-cy a i tak odbyło się to bez płaczu dziecka...
Kto ci powiedział że dziecko POWINNO spać tyle i tyle?? Dziecko śpi tyle ile mu trzeba.... w danym dniu czy też z danym temperamentem.
Jak tak to mój mimo tego nażera się jak świnia tyje jak dzikTradycyjnie zdania jak dupa, wpol podzielone. Niby normalne, a wg innych swiadczy o nieprawidlowym przyssaniu