18grudzien
Fanka BB :)
Wygrało hipp combiotik UfffMa prawo mieć kolki nawet bez powodu płakać. Niektóre po prostu tak maja. Na którym mleku jesteś ? Fajnie ze kupki ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygrało hipp combiotik UfffMa prawo mieć kolki nawet bez powodu płakać. Niektóre po prostu tak maja. Na którym mleku jesteś ? Fajnie ze kupki ok
Muszę przyjechać do Ciebie na naukę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]I czesac
ZapraszamMuszę przyjechać do Ciebie na naukę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja skojarzona. Miałam za darmo bo przedterminowy młody. Starsze tez dostawały. To nie chodzi o ilość kłuć. Tylko któraś tam choroba jest w skojarzonych łagodniejsza do przyjęcia dla dziecka. Ja powiedziałam lekarzowi żeby zgodnie ze swoim sumieniem powiedział co będzie lepsze dla mojego syna i powiedział ze skojarzona będzie bezpieczniej. Tylko nie pamietam która ta choroba
Ale mój płacze już godz nie dam rady serio mam dość sama sama wiecznie sama i ryczace dziecko zanoszace się, starsze odsunięte na drugi plan mam wyrzuty sumienia i brak sił........
Dziękuję ♥Jejku współczuję strasznie.. też mam wyrzuty że starszym, ale u mnie 1, a u Ciebie 3 i jeszcze nie masz męża nawet wieczorem i i nocami.. ściskam, tulę.. jesteś dla mnie superwomen.. na serio