reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Kupiłam maść cynkowa i smaruje ale miejscowoU nas też mała ma trądzik niemowlęcy i już trwa 3 tydzień i zastanawiam jak długo to potrwa , raz jest lepiej i myślę że to koniec , to kolejnego dnia się budzę A tam jeszcze gorzej, moja dzisiaj skończyła 5 tydzień, czy jakieś zalecenia co do tego trądziku?
18grudzien
No mamy się, mój cuduje przy jedzeniu, spał jak ptaszek dziś kończy miesiącCześć dziewczyny.
Jakie fajne u was nocki.. i Miłosz.. to szok i nadzieja..
U mnie noc gorsza niż poprzednie.. siedzę i płaczę od rana.. z bezsilności.
Całe szczęście włączyłam tv i akurat leciał "nasz nowy dom" i tam matka 35lat 5dzieci i 1 wnuczki w 2-pokojowym domku.. jej marzenie.. zeby w domu byla pralka i nie musiała recznie.. do pieca podkłada w nocy co 20min.. czaicie.. a mi pralka właśnie prała... I znów siedzę i rycze, że mam wszystko i dzieci zdrowe i narzekam..
KatarzynaCarmen
I co lepiej jest ?Kupiłam maść cynkowa i smaruje ale miejscowo
Ja też!!Dziewczyny zaczęłam sezon rowerowy bożesz jaka radość na razie ledwo co pedałuje ale jest git !!!!!!
Nie martw się. Popłacz trochę, aby te emocje miały ujście. A potem będzie lepiej, zobaczyszCześć dziewczyny.
Jakie fajne u was nocki.. i Miłosz.. to szok i nadzieja..
U mnie noc gorsza niż poprzednie.. siedzę i płaczę od rana.. z bezsilności.
Całe szczęście włączyłam tv i akurat leciał "nasz nowy dom" i tam matka 35lat 5dzieci i 1 wnuczki w 2-pokojowym domku.. jej marzenie.. zeby w domu byla pralka i nie musiała recznie.. do pieca podkłada w nocy co 20min.. czaicie.. a mi pralka właśnie prała... I znów siedzę i rycze, że mam wszystko i dzieci zdrowe i narzekam..
KINDERBUENOO88
Przypomnij mi ile ma Nina? Moj za cholere nie chce tak trzymac glowy, w ogole pozycja na brzuchu to najgorsza kara i meka
Mój tez nie lubi na brzuchu.. pediatra kazała kilka razy dziennie kłaść a on Max 2 minuty wytrzyma i ryk, i nie wiem co to robić
KINDERBUENOO88
Ja też raz w nocy się obudziłam A tu taki widok dziś moja księżniczka spała 7 godzin !!!
Zwierze przy dziecku to cudowny widok [emoji7][emoji7][emoji7]
Tylko mi strasznie przykro, że on tak zle to znosi psychicznie
Adell1994
Ale Mój tak samo , dźwiga główkę ale żeby trzymać to nie.Przypomnij mi ile ma Nina? Moj za cholere nie chce tak trzymac glowy, w ogole pozycja na brzuchu to najgorsza kara i meka
reklama
KINDERBUENOO88
Dziewczyny zaczęłam sezon rowerowy bożesz jaka radość na razie ledwo co pedałuje ale jest git !!!!!!
Super, że już jesteś w formie na rower