reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Najedzony, przebrany, cycus blisko-czego chciec wiecej [emoji1]
Zobacz załącznik 908465
Łamacze kobiecych serc [emoji16][emoji7]Jak wszyscy to wszyscy - śpimy [emoji14]
Zobacz załącznik 908468
K...a! Jak mi się dziś NIC nie chce... boli mnie wszystko bo wczoraj cały dzień od 5:00 do 21:30 na nogach a nawet na rowerze i się chyba przeforsowałam... wyprawię B. do szkoły a K. zostawiam pitole... szczególnie że jutro on po szkole chce do kolegi iść więc nie dość że o 17:00 B. z Karate będę musiała odebrać to jeszcze na 21:00 po K. jechać.... Się przeprowadzimy to kolegę on będzie zapraszał . Będę miała spokój.
No mój starszy mniej więcej co miesiąc ma nową "DZIEWCZYNĘ" ubaw po pachy... w ogóle jakieś kochliwe te dzieci u Nich w szkole...Łamacze kobiecych serc [emoji16][emoji7]
AgulaK82
Hehe Casanove masz w domu [emoji23] Ale Ty się ciesz bo masz 3 synów to pilnujesz 3 synów a jak ktoś ma córkę/ki to musi pilnować całego osiedla [emoji23] dobrze że mieszkam na wiosce [emoji23][emoji12]Oczywiście wszystko żarcik [emoji6][emoji6]No mój starszy mniej więcej co miesiąc ma nową "DZIEWCZYNĘ" ubaw po pachy... w ogóle jakieś kochliwe te dzieci u Nich w szkole...
Ale taka prawda... córki są bardziej absorbujące niż synowie... Chłopakowi dasz ciuchy czy kupisz to byle schludnie a dziewczyny to modnisie od małego... no i potem ich trzeba pilnować i chłopów... no trudno mieć córkę niestetyHehe Casanove masz w domu [emoji23] Ale Ty się ciesz bo masz 3 synów to pilnujesz 3 synów a jak ktoś ma córkę/ki to musi pilnować całego osiedla [emoji23] dobrze że mieszkam na wiosce [emoji23][emoji12]Oczywiście wszystko żarcik [emoji6][emoji6]
kasiaczek89pl
Dziewczyny bo ja byłam u pediatry dziś ( pierwsza wizyta) i rozmawialiśmy o szczepieniach. I kurczę mam mętlik w głowie, bo ona mówiła tak jakby te 5w1 czy 6w1 były lepsze bo więcej szczepów i zawsze tylko 2 ukłucia a tak są 4... i abstrahując oś kwestii finansowej, ja wolałam zawsze dać te sanepidowskie ale teraz już sama nie wiem..
Jak Wy szczepicie i dlaczego akurat w ten sposób ?
Bo ciekawią mnie argumenty
Ja skojarzona. Miałam za darmo bo przedterminowy młody. Starsze tez dostawały. To nie chodzi o ilość kłuć. Tylko któraś tam choroba jest w skojarzonych łagodniejsza do przyjęcia dla dziecka. Ja powiedziałam lekarzowi żeby zgodnie ze swoim sumieniem powiedział co będzie lepsze dla mojego syna i powiedział ze skojarzona będzie bezpieczniej. Tylko nie pamietam która ta choroba
kasiaczek89pl
Ano! Czekam na propozycje Jakąś ładną pannę z dużym posagiem chętnie przyjmę
Macierzyństwo bywa zaskakujące - widocznie stworzona do karmienia piersią jesteś
Wesoły kawaler
Jaki okruszek drobny! Ja wciąż nie mogę przywyknąć do tego, że mam grube dziecko
O szczepieniach się nie wypowiadam, bo ja w ogóle inaczej szczepię.
Piszecie o tym ile Wasze dzieci śpią, to jestem gotowa wyć do księżyca z zazdrości. U nas w ciągu dnia drzemki nie dłuższe niż 20 minut, a i to przerywane. Dłużej pośpi tylko w chuście, ale po wstępnej konsultacji telefonicznej z fizjoterapeutką uroginekologiczną mam teoretycznie całkowitego bana na chusty, a w praktyce staram się ograniczać do minimum (bo bez chusty bym z domu nie wyszła, a jednak czasem trzeba). Przed chwilą mi dzieci zasnęły (tyle dobrze, że młoda usypia przy czytaniu na dobranoc, więc i Miłosz, przyssany w tym czasie do cycka, korzysta), muszę ogarnąć trochę, bo "lekki" bałagan mi się zrobił. Sam się zrobił. Nie mam z tym absolutnie nic wspólnego.
Mówisz ze nasz stan zdrowia tez może być przeciwwskazaniem do chusty ? Bo ja tez nie do końca zdrowa w tamtych tematach
reklama
kasiaczek89pl
Ginekologa mam dopiero w poniedziałek i w sumie od niego chcę tylko, żeby ocenił stopień obniżenia narządów. Nie jestem pewna, czy przemogę się do badania dołem przez fizjo. Jakoś mam opory, a tak, to będę wiedziała co jej powiedzieć. Na razie staram się w każdej wolnej chwili mobilizować mięśnie dna miednicy, nie dźwigać ciężarów i nie chustować za dużo. W sumie tyle.
Powiem Ci ze co do obniżeń i tych innych to w mojej okolicy na 10 gin jeden podjął temat i to tylko dlatego ze pracuje tez w klinice która się tym zajmuje. A dla fizjo to nic nowego nie było i dużo bardziej w temacie niż gin. Może warto się przełamać