KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Witam na nocnej zmianie , moja mała przespala jedno karmienie tzn spała 8h aż ja obudziłam bo to nie normalne żeby spala 8h ciągiem, zjadła, przebrana i teraz ja usypiam. [emoji23]
Ty to masz dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam na nocnej zmianie , moja mała przespala jedno karmienie tzn spała 8h aż ja obudziłam bo to nie normalne żeby spala 8h ciągiem, zjadła, przebrana i teraz ja usypiam. [emoji23]
A u mnie eureka druga miękka kupa! Mam nadzieję że tak zostanie i że te trzecie mleko pomogło oby oby nawet zauważyłam że ono jak się zmiesza nie tworzy się piana a przy tamtych się robiła.....co nie zmienia faktu że mój po tej17ma kolki?! Bo tak płakać bez przyczyny??? . Steka w łożeczku nakarmiony, przewiniety idę spać budzi się często padam
Weź nie WKU..... Mnie coWitam na nocnej zmianie , moja mała przespala jedno karmienie tzn spała 8h aż ja obudziłam bo to nie normalne żeby spala 8h ciągiem, zjadła, przebrana i teraz ja usypiam. [emoji23]
Ja nic nie robię jedynie zastanawiam się czy t o normalne że moje dziecko tak długo śpi.Weź nie WKU..... Mnie co
Może być, bo to wytwarza się ciśnienie w brzuchu, niestety.No zobaczymy co mój gin powie. A u Ciebie jak?
Dzień dobry! Jestem... Wyspana! Miłosz też zresztą, jakieś szaleństwo potem idziemy do herbaciarni z moją Doulą
Moje też , już mi mleko nie ciekło , a ostatnio nagle plama na pół bluzki.Od polnocy do 2 walczylismy, az pozwolilam mu spac ze mna, bo boli mnie glowa. Jakos po godzinie go odlozylam i teraz znowu cycol.
Czy to mozliwe zebym znowu miala nawal?! Moje cycki oszalaly, dodatkowo lewy cos pobolewa z boku
I czesacAle taka prawda... córki są bardziej absorbujące niż synowie... Chłopakowi dasz ciuchy czy kupisz to byle schludnie a dziewczyny to modnisie od małego... no i potem ich trzeba pilnować i chłopów... no trudno mieć córkę niestety