helenka_22
Fanka BB :)
Gosiu cudownieMam klucze
Cieszę się z Tobą i tuuuullleeeee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiu cudownieMam klucze
To mój wczoraj tak miał , aż byłam w szoku . W dzień jadł i zaraz przysypiał i miał czas aktywności może ze 3 godzinki .
Żeby nie było tak pięknie to dodam że w nocy urządził sobie dwugodzinną ,, imprezke przy barze " , a dzisiaj od rana zasnął dopiero po 14 i nie że dał się czymś zabawić , nic go nie interesowało nawet noszenie było be . Także korzystaj bo to może być taka cisza przed burzą
To nie masz się co martwićA moj jest spiochem, bo tak oprocz jedzenia to jest aktywny moze z 2 godziny no chyba, ze boli brzuch to wtedy inna bajka. Zazwyczaj zje, chwile pogada i idzie w kimono. Najdluzej nie spi rano, po pierwszym porannym karmieniu, jak maz sie szykuje do pracy, wtedy duzo sie dzieje w domu i chyba jest podekscytowany
Jesteś silna dasz radę jak musi leżeć to chociaż Mikiego mu zostawiajMój mąż ma 4 tygodnie w tym gipsie LEŻEĆ. K..wa! Zastanawiam się czy go nie dobić... bo to 4 tygodnie bez zarobku. 4 tygodnie mojego zapi...lania i w eM i po dziecko i z dzieckiem...
Ładnie czysto superKilka zdjęć... tam jest tak kur.wa duszno że wybiegłam na dwor bo mało nie zasłabłam... masakra!Zobacz załącznik 908354 Zobacz załącznik 908355 Zobacz załącznik 908356 Zobacz załącznik 908357
Ciotki później Doczytam teraz spaceruje, i jest była miękka kupa hura, śpiąca jestem głowa boli ale coś takie życie do później.... Zakupki dla Damianka udane
Na chwilę obecną wolny i czeka na oferty matrymonialne
A smoczek go nie uspokoi ??Ale mój płacze już godz nie dam rady serio mam dość sama sama wiecznie sama i ryczace dziecko zanoszace się, starsze odsunięte na drugi plan mam wyrzuty sumienia i brak sił........